Printul William nu poarta verigheta dintr-un motiv foarte simplu

Prințul William s-a ocupat în ultima vreme de o mulțime de responsabilități. Soția sa, Kate, a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. În ciuda acestor provocări, prințul în vârstă de 41 de ani a avut grijă de cei trei copii ai lor și a îndeplinit îndatoririle de familie.

Săptămâna trecută, el a participat la o ceremonie la Castelul Windsor în numele regelui Charles. Un fapt interesant care a atras atenția oamenilor a fost că William nu purta verighetă. Se pare că William nu a purtat niciodată una.

Potrivit unei surse de la Palatul Buckingham, pur și simplu nu-i plac bijuteriile și a făcut o alegere personală de a nu purta verighetă. Această preferință nu este unică pentru William; răposatul său bunic, prințul consort Philip, de asemenea, nu a purtat verighetă.

Pe de altă parte, Prințul Harry poartă o verighetă din platină creată de aceeași companie care a realizat inelul de logodnă al lui Meghan Markle. În schimb, Kate Middleton poartă întotdeauna inelul cu safir albastru Ceylon de 12 carate, care a aparținut cândva prințesei Diana și care i-a fost dăruit de William.

Cuplul s-a cunoscut în 2001, s-a logodit în 2010 și s-a căsătorit în 2011. Ei au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu