Printul William si Kate Middleton revin discret la datoriile regale dupa anuntarea diagnosticului de cancer al printesei de Wales. Primul mesaj public

William și Kate, cunoscuți sub numele de Prințul și Prințesa de Wales, au responsabilități regale speciale în numele Casei Regale. Recent, Kate a împărtășit faptul că se luptă cu cancerul și a cerut intimitate în timpul tratamentului de chimioterapie.

În timp ce cuplul a păstrat un profil scăzut, prințul William a început să facă din nou apariții publice. Chiar dacă Kate a fost departe de lumina reflectoarelor, ea a lucrat de acasă la inițiativa sa Early Years.

Inițiativa se concentrează pe îmbunătățirea vieții bebelușilor, iar Centrul Fundației Regale pentru Prima Copilărie a finanțat un studiu privind un instrument de supraveghere a bebelușilor pentru a ajuta la identificarea dezvoltării sociale și emoționale la copiii mici.

După o perioadă de absență, Kate și William au revenit pe rețelele de socializare pentru a-și exprima condoleanțele pentru victimele unui atac din Sydney. Ei au mulțumit personalului de intervenție de urgență care a intervenit cu curaj pentru a salva vieți în timpul tragicului eveniment.

În ultimele zile, prințul William a fost văzut bucurându-se de un meci de fotbal cu fiul său, prințul George, susținându-și echipa. În plus, William a participat la un eveniment caritabil de sortare și reambalare a alimentelor nefolosite pentru grupuri comunitare, arătându-și angajamentul de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

În timp ce Kate se luptă cu cancerul, surse apropiate cuplului au menționat că William își va relua îndatoririle regale după ce copiii lor se vor întoarce la școală.

Atât William, cât și Kate sunt dedicați proiectelor care sprijină educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor din Marea Britanie, în timp ce William se pregătește pentru viitorul său rol de rege.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu