Rebel Wilson a recunoscut ca a folosit Ozempic pentru a slabi. Ea a sustinut in trecut ca dieta si sportul au ajutat-o sa dea jos 30 de kilograme

Actrița australiană în vârstă de 44 de ani, cunoscută sub numele de Rebel Wilson, a recunoscut recent, într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, că a folosit un popular tratament injectabil pentru pierderea în greutate.

Ea a împărtășit că are o poftă puternică de dulciuri și a crezut că aceste medicamente au fost de ajutor pentru a-și gestiona apetitul. Rebel, care suferă de sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune care poate afecta fertilitatea, a fost sfătuită de medicul ei specializat în fertilizare in vitro să slăbească încă din 2019.

Urmând sfatul medicului, ea a reușit să scape de peste 30 de kilograme, atribuindu-și succesul obiceiurilor alimentare sănătoase și exercițiilor fizice. Rebel a menționat că unii oameni erau îngrijorați că își va pierde identitatea comică de „grăsană amuzantă” din industria de divertisment pe măsură ce slăbea.

Ea și partenera ei, Ramona Agruma, au întâmpinat o fetiță în noiembrie 2022 prin intermediul unei mame surogat. Rebel, al cărei nume real este Melanie Bownds, a ajuns inițial la greutatea sa țintă de 75 de kilograme prin antrenamente intense, drumeții lungi și o dietă bogată în proteine și săracă în zahăr.

În ultimii patru ani, ea a împărtășit că a recăpătat o parte din greutatea pierdută din cauza alimentației de stres înainte de lansarea cărții sale de memorii, „Rebel Rising”. Rebel a subliniat că femeile ar trebui să se concentreze pe a fi ele însele, mai degrabă decât să încerce să se conformeze unor standarde corporale nerealiste.

Ea s-a declarat mulțumită de silueta ei actuală, indicând că este încă în formă. Rebel nu este singura celebritate care a fost deschisă cu privire la utilizarea medicamentelor pentru slăbit.

Alte personalități publice, precum Elon Musk, Amy Schumer, Sharon Osbourne și Oprah Winfrey, și-au împărtășit, de asemenea, experiențele legate de utilizarea unor astfel de medicamente pentru gestionarea greutății.

Oprah a evidențiat importanța consultării cu un medic și a obținerii unei rețete pentru aceste medicamente, subliniind importanța gestionării greutății pentru sănătatea și bunăstarea generală.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu