Redescoperă o slăbire demnă de vedetele de la Hollywood datorită dietei cu mâncare pentru bebeluși.

Actrița Jennifer Aniston a reușit recent să slăbească în timp record. Pentru a intra mai bine în pielea unuia dintre personajele interpretate într-un film. Ea a decis să slăbească aproximativ 4 kg. A avut nevoie de doar 7 zile pentru a face acest lucru, datorită celebrei diete cu mâncare pentru copii. Aceasta a fost pusă la cale de celebra Tracey Anderson, antrenoarea celebrităților.

Și alte vedete, precum Madonna, au adoptat această dietă. Rezultatele sunt fără echivoc. De asemenea, au scăpat de câteva kilograme în plus în mai puțin de o săptămână. Iată ce trebuie să știi despre această dietă populară.

Dieta cu mâncare pentru bebeluși: noua dietă la modă pentru vedete.

După cum ați putea ghici după nume, dieta cu alimente pentru bebeluși presupune înlocuirea unei mari părți din alimentele pe care le consumați zilnic cu alimente pentru bebeluși. Practic, înlocuiți prânzul și cina cu 14 până la 16 borcane de mâncare pentru bebeluși timp de 7 până la 14 zile. Două dintre acestea vor servi drept mic dejun. Ești liber să alegi între borcane sărate și dulci. Totuși, acestea din urmă sunt recomandate pentru dimineață, deoarece oferă mai multă energie. Alte trei se iau (indiferent de aromă) pentru prânz, pentru gustarea de după-amiază și pentru cină (inclusiv pentru masa adevărată).

Pentru cei cu un apetit mare, sunt permise din când în când câteva mici abateri, până la 2 vase în plus pe zi. Seara, nu sunt prea multe schimbări, o masă „normală” este suficientă. Din nou, felul de mâncare consumat nu trebuie să conțină grăsimi. Singurele alimente recomandate sunt fileurile de pește slab, cum ar fi merlanul, legumele și puiul. În schimb, trebuie evitate alimentele industriale și grase. Acestea includ chipsurile, hamburgerii și orice alt produs de tip fast-food. Acestea ar putea să vă strice toate eforturile.

Dieta cu alimente pentru copii funcționează cu adevărat?

Există mai multe tipuri de diete testate și încercate. În principiu, este vorba întotdeauna de a controla conținutul de grăsimi din alimentele pe care le consumați, dar și de a reduce pe cât posibil numărul și cantitatea meselor zilnice. Acest lucru este deja suficient pentru a topi câteva kilograme în plus. Noua tendință, dieta cu mâncare pentru copii, nu face excepție. Cu toate acestea, rezultatele sunt mult mai impresionante și remarcabile, începând cu a 3-a zi de dietă. Borcănelele de mâncare pentru bebeluși conțin nutrienți care au fost perfecționați. Cu această dietă, ai un pic mai mult control asupra a ceea ce mănânci. Este eficientă pentru că nu adaugă grăsimi sau calorii în plus în organism.

Beneficiile dietei cu alimente pentru copii.

Dacă vrei să slăbești mult într-un timp scurt, dieta cu mâncare pentru copii este ideală. În primul rând, alimentele pentru bebeluși sunt, în general, foarte sărace în calorii, ceea ce îi poate ajuta pe oameni să își reducă aportul caloric general. În plus, alimentele pentru bebeluși sunt în general moi și ușor de digerat, ceea ce îi poate ajuta pe oameni să se simtă mai sătui după ce mănâncă mai puțin. În cele din urmă, această dietă poate ajuta la încurajarea unor obiceiuri alimentare mai sănătoase, deoarece îi obligă pe oameni să mănânce mese mai mici și mai frecvente pe parcursul zilei. În plus, nu trebuie să așteptați prea mult timp pentru a vedea rezultate tangibile. Dietele care necesită răbdare sunt ușor de descurajat. De fapt, pentru ca acestea să fie eficiente, trebuie să faceți în același timp exerciții fizice regulate. Te saturi repede de ele și te întorci la obiceiurile tale alimentare proaste.

Dezavantajele dietei cu alimente pentru copii.

Pentru vedetele obișnuite cu acest tip de măsură drastică, dieta cu mâncare pentru bebeluși nu ridică probleme majore. Pentru începători, în schimb, a mânca aproape exclusiv borcane de mâncare pentru bebeluși este adesea o adevărată cursă cu obstacole. Deși poate părea o modalitate ușoară de a reduce caloriile, există câteva dezavantaje serioase ale acestei abordări. În primul rând, organismul adult are nevoie de mai multe substanțe nutritive decât poate oferi mâncarea pentru copii. Acest lucru poate duce la deficiențe de vitamine și minerale, precum și la oboseală și amețeli. Mai mult, a mânca doar mâncare pentru bebeluși poate fi extrem de monoton, ceea ce face dificilă respectarea dietei pe termen lung. În cele din urmă, alimentele pentru bebeluși sunt adesea mult mai scumpe decât mesele obișnuite, ceea ce face ca această dietă să fie nepractică pentru multe persoane. În general, deși dieta pentru bebeluși îi poate ajuta pe unii oameni să slăbească pe termen scurt, nu este o soluție durabilă sau sănătoasă pe termen lung.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu