Reese Witherspoon a declansat dezbateri aprinse pe TikTok: Actrita si-a facut un desert din zapada

Actrița Reese Witherspoon a postat recent pe rețelele de socializare un videoclip în care se arată savurând un deliciu făcut din zăpadă proaspătă. Cu toate acestea, multe persoane și-au exprimat îngrijorarea cu privire la consumul de zăpadă, afirmând că aceasta ar putea fi prea murdară.

În videoclip, Witherspoon adună zăpada în două cupe, o duce în casa ei și adaugă sirop de ciocolată, cafea rece și alte topping-uri. Ea descrie rezultatul ca fiind delicios și încearcă să găsească un nume pentru creația ei.

Însă unii dintre urmăritorii ei au avertizat-o cu privire la potențialele riscuri pentru sănătate pe care le implică consumul de zăpadă. Ca răspuns la comentarii, Witherspoon a postat alte trei videoclipuri în care abordează preocupările.

Într-unul dintre videoclipuri, ea a topit zăpada și a arătat că apa rămasă era limpede, contestând ideea că zăpada ar fi fost murdară. Witherspoon și-a explicat în continuare perspectiva, afirmând că ea și familia ei văd zăpada ca pe un eveniment rar și că a fost un răsfăț de care s-au bucurat.

Ea a recunoscut că nu a crescut bând apă filtrată și că adesea a băut apă de la robinet sau chiar apă de la furtun. Ea a pus la îndoială necesitatea de a filtra zăpada, în condițiile în care nu a filtrat niciodată apa înainte.

Experții sugerează că mâncatul zăpezii nu prezintă riscuri semnificative pentru sănătate, atâta timp cât se iau măsuri de precauție. Este important să alegeți zăpadă curată și să evitați zăpada care poate fi contaminată sau vizibil murdară.

Fulgii de zăpadă pot colecta poluanți pe măsură ce cad, astfel că așteptarea a câteva ore după căderea zăpezii poate duce la o zăpadă mai curată. Cu toate acestea, în funcție de locație, zăpada poate conține urme de sulfați, nitrați, formaldehide sau chiar mercur.

Majoritatea experților consideră că acești contaminanți sunt mult sub nivelurile toxice. În timp ce unele persoane ar putea avea încă rezerve în ceea ce privește consumul de zăpadă, videoclipurile lui Witherspoon au stârnit discuții despre siguranța și plăcerea acestui tratament de sezon.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu