Regula de baza pentru intalniri pe care Sofía Vergara o respecta intotdeauna

Actrița Sofia Vergara a împărtășit propriile reguli atunci când vine vorba de întâlniri și de găsirea unui partener. Ea a dezvăluit că preferă ca partenerii ei să aibă cel puțin 50 de ani, adăugând în glumă că poate lua în considerare pe cineva care are 49 de ani.

Mai mult, Sofia a subliniat că inteligența este o trăsătură importantă pe care o caută la un bărbat. Ea a explicat, de asemenea, că mariajul ei anterior cu Joe Manganiello s-a încheiat pentru că nu au fost de acord cu privire la a avea copii.

Sofia, care are deja un fiu dintr-o căsătorie anterioară, și-a exprimat disponibilitatea de a deveni bunică și de a nu mai avea ea însăși alți copii. Ea a menționat că atunci când fiul ei va deveni tată, va petrece cu plăcere timp cu nepotul ei și apoi se va întoarce la viața ei.

Dezvăluirile Sofiei vin la șase luni de la depunerea cererii de divorț cu Joe. Ca o notă pozitivă, ea a apreciat raportarea respectuoasă și exactă a presei, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna în industria de divertisment. Deschiderea Sofiei sugerează că este pregătită pentru un nou capitol din viața ei.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu