Reteta simpla de pui pe care Reese Witherspoon o face cu ce are prin frigider – e usor de adaptat

Actrița Reese Witherspoon, confruntată cu provocarea de a pregăti o masă rapidă, a cerut ajutorul prietenei sale și expertei în alimentație Amanda Frederickson. Împreună, au realizat un preparat delicios folosind doar ingredientele pe care le aveau în frigiderul lui Witherspoon, spre admirația pasionaților de gastronomie.

Duo-ul a decis să pregătească o mâncare aromată de pui portocaliu, completată de fasole verde și orez fiert, alături de o notă specială de vin alb. Pentru a crea sosul, Witherspoon a amestecat suc de portocale, miere, sos de soia și oțet de orez.

Frederickson a acoperit cu măiestrie puiul cu amidon de porumb pentru a obține o textură crocantă în timp ce îl gătea în tigaie. În același timp, Witherspoon s-a ocupat de reducerea sosului pe foc.

Odată gata, au combinat puiul și sosul, asigurându-se că fiecare bucată a fost acoperită cu generozitate înainte de a o servi peste orez alb cald și fasole verde condimentată. Deși specificul asezonării fasolei verzi rămâne un mister, o combinație de ingrediente precum parmezan, pesmet cu usturoi, lămâie și mărar ar fi putut spori aroma.

Pentru a adăuga o notă finală, verdeața proaspătă a fost aranjată delicat pe farfurii. Mâncarea a fost întâmpinată cu recenzii entuziaste din partea lui Witherspoon, care chiar a sugerat cu umor o colaborare cu Frederickson pentru o emisiune culinară.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu