Ritual de manifestare de Anul Nou, se face pe 31 decembrie si 1 ianuarie

În acest an nou, există un ritual care vă poate ajuta să vă stabiliți dorințele și să vă pregătiți mintea și spiritul pentru un nou început. Este timpul să acționați și să fiți îndrăzneți. Este timpul să trăiți viața la care visați și să vorbiți mai sus.

Atunci când vă concentrați pe abundența pe care o aveți deja, veți atrage și mai multă abundență în viața voastră. Practicarea recunoștinței vă poate ridica, de asemenea, starea de spirit.

Ia-ți un moment pentru a face o listă cu toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat în 2023, de la evenimentele majore până la cele mai mici bucurii din viața ta. Pentru a privi înainte cu inima deschisă, este important să renunți la dezamăgirile din trecut.

Scrie-ți o scrisoare către tine însuți, identificând lucrurile la care trebuie să renunți pentru a manifesta viața pe care ți-o dorești. Ardeți această scrisoare până când se transformă în cenușă. Acest act simbolizează eliberarea de trecut și de persoanele toxice pe care este posibil să le fi purtat cu tine.

Ajunul Anului Nou este o ocazie excelentă de a vă elibera casa de energiile vechi. Puteți face acest lucru aprinzând salvie, frunze de dafin sau palo santo și permițând fumului să vă purifice spațiul.

Curățarea podelelor cu uleiuri de curățare precum salvie, portocală sălbatică, lămâie sau mentă poate, de asemenea, să elimine orice energie stagnantă. Asigură-te că ții ferestrele și ușile deschise pentru a invita energiile pozitive în casa ta. Acum, puteți începe ritualul. Începeți prin a vă stabili intenția pentru anul care urmează.

Pe o foaie albă de hârtie, scrieți o listă de dorințe cât mai lungă și mai detaliată. Includeți tot ceea ce vă va aduce bucurie, bunăstare, fericire în relații, creștere spirituală și plăcere în muncă. Fiți specific în dorințele dumneavoastră.

De exemplu, dacă doriți să câștigați mai mulți bani, scrieți suma exactă pe care doriți să o câștigați până la sfârșitul anului 2024. Gândiți-vă unde vreți să mergeți și cu cine vreți să vă petreceți timpul. Luați în considerare calitățile pe care le doriți în noile dvs. relații.

Nu uitați să includeți acele visuri pe care poate le-ați ținut pentru dvs. pentru că vi se păreau prea mari sau nerealiste. Este timpul să le aduci la lumină și să declari că ești pregătit pentru mai mult. Vă doresc mult noroc și un An Nou minunat!

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu