Sapte moduri in care te protejezi de despartire

Psihologii au examinat îndeaproape poveștile de dragoste reușite și eșuate pentru a înțelege factorii care contribuie la relațiile de lungă durată. Ei au descoperit că cheia pentru a proteja o relație de destrămarea ei este legătura emoțională dintre parteneri, care acționează ca o „vestă antiglonț”.

Pentru a ajuta cuplurile să mențină o legătură puternică, experții sugerează să își rezerve timp pentru a comunica în mod deschis și sincer unul cu celălalt în mod regulat. Această practică favorizează fericirea și previne neînțelegerile. Exprimarea recunoștinței este un alt aspect crucial pentru alimentarea unei relații sănătoase.

Studiile efectuate la Universitatea Berkeley din California au evidențiat importanța recunoștinței în menținerea armoniei între parteneri. La fel cum vă luați măsuri de precauție pentru a vă proteja sănătatea fizică, este esențial să vă protejați relația de deteriorare prin aprecierea și recunoașterea eforturilor partenerului dumneavoastră.

Arătându-vă aprecierea și prețuindu-vă unul pe celălalt, puteți crea o legătură durabilă și împlinită, care să reziste la testul timpului.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu