Schimbarea din viata amoroasa care iti poate aduce cea mai mare satisfactie sexuala

Un studiu recent a constatat că multe persoane aflate în relații de lungă durată se confruntă cu o scădere a dorinței sexuale. Studiul a arătat că 34% dintre femeile și 15% dintre bărbații care trăiesc cu partenerii lor de cel puțin un an și-au pierdut interesul pentru sex.

Cu toate acestea, un alt studiu realizat pe o perioadă de șapte ani a dat rezultate surprinzătoare. Acesta a constatat că abilitatea femeilor de a avea orgasm s-a îmbunătățit de fapt, în special în cazul celor care au relații de lungă durată.

Cercetarea arată că, în mod paradoxal, faptul de a avea un partener stabil poate duce la orgasme mai bune pentru femei, dar și la un interes mai scăzut pentru sex. Cercetătorii au căutat să răspundă la întrebarea cum se poate crește dorința dacă problema nu este intensitatea, ci mai degrabă frecvența actelor intime.

Răspunsul pare să fie simplu, dar complicat și inconfortabil: faceți din sex o parte mai consistentă a vieții dumneavoastră. La fel cum se spune că apetitul este stimulat prin alimentație, dorința sexuală poate fi intensificată prin încorporarea sexului în gândurile și experiențele tale zilnice.

Permiteți-vă să vă gândiți mai des la sex fără să vă simțiți rușinați sau modești. Amintiți-vă de cele mai bune experiențe sexuale pe care le-ați avut și de ceea ce le-a făcut speciale, apoi încercați să recreați acele experiențe cu partenerul dumneavoastră.

Comunicați deschis despre sex, chiar dacă vi se pare ciudat după o lungă perioadă de evitare. Începeți cu un mesaj adresat partenerului dvs. în care să-i împărtășiți un vis sexy sau o fantezie de lungă durată.

Citirea unei cărți erotice și împărtășirea unor citate din ea cu partenerul dvs. poate ajuta, de asemenea, la aprinderea dorinței de acțiune. Gândindu-te mai mult la sex, dorința ta de a te implica în acte sexuale va crește, ceea ce va duce la o viață amoroasă mai împlinită.

Dezvoltarea unei conexiuni mai puternice cu propria persoană este esențială. Primul pas spre o schimbare în viața ta amoroasă este să te conectezi profund cu propriile dorințe, fantezii și nevoi. Femeile care își înțeleg și își acceptă propriile dorințe sexuale au relații mai împlinite.

A fi autentică deschide oportunitatea de a explora fanteziile și de a descoperi noi orizonturi sexuale. Prin urmare, este important să fii în ton cu propria sexualitate și cu nevoile partenerului tău pentru a reintroduce pasiunea în viața ta intimă. Acest lucru va permite o conexiune fizică și emoțională mai puternică între parteneri.

Articol util? Dă-l mai departe!

Un comentariu la „Schimbarea din viata amoroasa care iti poate aduce cea mai mare satisfactie sexuala”

Lasă un comentariu