Selena Gomez a distribuit doua imagini inainte si dupa, in costum de baie: „Azi am realizat ca nu voi mai arata niciodata asa”

Selena Gomez, actrița și cântăreața americană, s-a destăinuit recent despre luptele sale cu imaginea corporală și despre comentariile negative pe care le-a primit cu privire la formele sale. Într-o serie de postări pe rețelele de socializare, Selena a împărtășit imagini din diferite momente ale vieții sale în care a abordat aceste probleme.

Selena a fost o susținătoare a acceptării corpului și a iubirii de sine, postând mesaje pozitive pentru a promova aceste valori. Anul trecut, ea a răspuns criticilor care au comentat despre creșterea ei în greutate, explicând că tratamentul pentru lupus, o boală autoimună de care suferă, este responsabil pentru schimbarea corpului ei.

Ea a menționat, de asemenea, că reține apă din cauza medicamentelor pe care le ia și și-a încurajat fanii să practice iubirea de sine chiar și în momentele de nesiguranță. În ciuda eforturilor sale de a promova pozitivitatea corporală, Selena a recunoscut că a fost afectată de comentarii negative în trecut.

Ea a declarat că, deși a încercat să afișeze o atitudine lipsită de griji online, de multe ori plângea din cauza comentariilor dureroase pe care le primea. Într-o postare mai recentă, Selena a subliniat importanța îmbrățișării adevăratei povești a fiecăruia și i-a îndemnat pe ceilalți să nu se simtă rușinați de ceea ce trec.

Ea a transmis un mesaj de acceptare de sine și și-a încurajat adepții să acorde prioritate sănătății și bunăstării lor. Deschiderea Selenei cu privire la luptele sale cu imaginea corporală servește drept memento că nici măcar celebritățile nu sunt imune la critici și că este esențial să se acorde prioritate îngrijirii de sine și iubirii de sine.

Ea și-a împărtășit cu curaj experiențele și a devenit o sursă de inspirație pentru mulți care s-ar putea confrunta cu probleme similare în propriile vieți.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu