Serena Williams a transmis un mesaj puternic despre iubirea de sine, alaturi de o fotografie in costum de baie: „Iubesc ca nu am corp perfect acum”

Serena Williams, renumita jucătoare de tenis, împărtășește cu regularitate pe rețelele de socializare imagini cu familia ei adorabilă. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Serena a distribuit o fotografie în care apare îmbrăcată într-un bikini alb și ținând-o în brațe pe fiica ei de 5 luni, Adira, în timp ce se aflau pe o barcă în Bahamas.

Fundalul fotografiei a pus în evidență frumoasele ape albastre și cristaline. Alături de fotografie, Serena a scris un scurt mesaj despre iubirea de sine și acceptarea corpului, în special după naștere. Ea a subliniat importanța iubirii de sine și le-a reamintit urmăritorilor săi că iubirea de sine este o călătorie continuă.

Serena și-a exprimat aprecierea pentru corpul ei de după sarcină, recunoscând că poate nu este „perfect ca în poză”, dar că îi place mirosul de lapte de pe ea, care o susține pe fiica ei. Ea a menționat, de asemenea, că a ajunge să își cunoască corpul în această nouă etapă este o experiență pozitivă.

Serena a subliniat că perioada postnatală aduce schimbări, dar că aceste schimbări sunt semnificative și merită. Într-o manieră lejeră, Serena a încheiat postarea afirmând că urmează să meargă la sală.

Această propoziție, analizată în continuare, poate fi văzută ca un memento că, deși ne iubim și ne acceptăm corpul, este esențial să îl susținem prin exerciții fizice și îngrijire. Mulți dintre fanii Serenei și-au exprimat rapid recunoștința și sprijinul în secțiunea de comentarii.

Un influencer și susținător al acceptării corpului a lăudat-o pe Serena pentru mesajul ei și a exprimat că Serena este „sexy atunci și acum”. Un alt fan s-a referit la Serena ca la o „zeiță uimitoare” și i-a mulțumit pentru că a dat un exemplu de iubire de sine.

Soțul Serenei, Alexis Ohanian, și-a arătat sprijinul postând un simplu emoji cu ochi de inimă. Acest gest indică admirația și dragostea sa pentru soția sa. Aceasta nu este prima dată când Serena a discutat deschis despre schimbările prin care a trecut corpul ei după ce a născut.

Într-un interviu din 2019, ea a vorbit despre aprecierea ei pentru burtica sa postnatală, recunoscând că aceasta a fost rezultatul faptului că bebelușul ei a fost acolo. Serena Williams și Alexis Ohanian au împreună două fiice – Adira, în vârstă de 5 luni, și Olympia, în vârstă de 6 ani.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu