Sexul oral: sfaturi pentru o partidă incendiară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bărbaţii adoră sexul oral. Unele trucuri sunt menite să amplifice plăcerea acestui act şi este bine ca femeile să le cunoască.

Sexul oral poate fi o experienţă incitantă pentru ambii parteneri dacă nu este privit ca o obligaţie, de pildă, în cazul unui cuplu căsătorit. Alteori, pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos sentimentul de putere pe care îl au atunci când se simt în totalitate responsabile de plăcerea partenerului este extrem de excitantă.

Este important ca atât femeia, cât şi bărbatul să fie într-o poziţie confortabilă. Ideal ar fi bărbatul întins pe pat, iar femeia în genunchi pe podea, între picioarele lui. Această poziţie este plăcută pentru ambii parteneri.

Pentru a spori plăcerea acestei partide, se poate alege ca totul să aibă loc în faţa unei oglinzi. „Fiecare bărbat preferă un anumit unghi şi o anumită privelişte. Ai putea să îi faci sex oral în faţa unei oglinzi, dacă vrea să vizualizeze clar momentul, sau ai putea să îţi laşi sânii descoperiţi şi să îţi prinzi părul, pentru a-i da ocazia să vadă foarte bine de sus”, este sfatul autoarei cărţii „Felaţia: Ghidul unei partide de sex”, Jessica Drake.

Lubrifierea penisului este importantă

Mângâierea uscată a penisului poate fi dureroasă pentru bărbaţi, de unde şi importanţa lubrifierii glandului cu salivă, cu mişcări de la baza penisului până la vârf. Aveţi mare grijă să puneţi penisul în contact doar cu buzele şi limba, şi nu cu dinţii, deoarece acest lucru poate provoca durere. Totuşi, unii bărbaţi preferă ca partenera lor să folosească şi dinţii. „Unor bărbaţi le place ca partenera lor să îşi folosească şi dinţii, alţii preferă săle fie supt uşor capul penisului. Trebuie să fii atentă şi să descoperi care sunt lucrurile care îi fac cea mai mare plăcere”, explică doctorul ginecolog Alyse Kelly-Jones.

Foloseşte şi mâinile, nu doar limba

Gura nu este singura care lucrează. Pe măsură ce limba se joacă cu vârful glandului, mâinile pot mângâia uşor baza penisului, testiculele, perineul, interiorul coapselor, fesele, până la orgasm.

Este de dorit folosirea mâinilor, a gurii şi a limbii, toate mişcate ritmic şi de preferat simultan.

Femeia poate face mişcări de sus în jos cu gura şi mâna, în timp ce îşi mişcă şi roteşte limba. De asemenea, se pot face mişcări şi cu degetele, cu care femeia poate masa uşor penisul în timp ce răsfaţă capul glandului cu limba.

Dacă femeia doreşte, poate aluneca penisul partenerului ei cât mai mult în gât, atâta timp cât îi face plăcere.

Articol util? Dă-l mai departe!