Shakira are o relatie cu Lucien Laviscount, actorul britanic din „Emily in Paris”

Prietenii Shakirei sunt îngrijorați de noua ei relație cu actorul britanic Lucien. Într-un videoclip recent, cei doi afișează o legătură foarte strânsă, ceea ce a stârnit zvonuri că se întâlnesc. Deși familiile lor au confirmat relația, aceștia nu sunt încă implicați profund.

Prietenii Shakirei se tem că Lucien ar putea căuta mai degrabă faima decât dragostea adevărată. Aceștia se tem că i-ar putea frânge inima, deoarece el s-a mai întâlnit anterior cu femei celebre, dar nu atât de mediatizate ca Shakira.

Unii cred că Shakira nu a trecut complet peste relația ei anterioară cu fotbalistul Gerard Pique, iar Lucien este văzut mai degrabă ca o distragere a atenției. Cântăreața, care are doi copii cu Pique, l-a întâlnit pe Lucien pe platoul de filmare și l-a distribuit ca iubit al ei în videoclip.

Relația anterioară a lui Lucien cu Kerry Katona, o fostă membră a trupei, a stârnit, de asemenea, îngrijorări cu privire la intențiile sale cu Shakira. În ciuda problemelor juridice și a problemelor de relații din trecut ale Shakirei, aceasta rămâne concentrată pe reconstruirea vieții sale prin intermediul muzicii sale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu