Shakira spune ca e bine sa nu aiba sot: „Ma tragea in jos”

Shakira, celebra cântăreață cunoscută pentru piesa „She Wolf”, a vorbit recent cu Zane Lowe de la Apple Music 1 despre viața ei de mamă singură și artistă care trăiește departe de Barcelona. Ea și Gerard Piqué, cu care are doi fii, și-au încheiat relația de 11 ani în 2022.

Shakira este sinceră în legătură cu provocările pe care le-a întâmpinat în trecut în ceea ce privește echilibrul dintre muncă și familie, dar acum îi este mai ușor, deoarece copiii ei sunt mai mari și locuiește în Miami.

În ciuda dificultăților de a fi o mamă singură, fără un partener acasă, Shakira consideră că cariera ei beneficiază de pe urma independenței sale.

Ea exprimă modul în care faptul de a fi liberă de constrângerile unei căsnicii i-a permis creativității sale să înflorească, ceea ce a dus la lansarea celui de-al 12-lea album al său, „Las Mujeres Ya No Lloran (Femeile nu mai plâng)”.

Acest album, primul ei album după șapte ani, simbolizează rezistența ei și puterea transformatoare a muzicii în depășirea momentelor dificile. Albumul Shakirei cuprinde un mix de piese noi și piese lansate anterior, prezentând evoluția sa ca artistă.

În propriile ei cuvinte, fiecare cântec a fost o călătorie de creștere personală, vulnerabilitatea ei transformându-se în forță pe măsură ce și-a vărsat emoțiile în muzica sa. Prin intermediul artei sale, Shakira găsește alinare și împuternicire, transformând lacrimile în diamante și greutățile în momente de frumusețe.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu