Sharon Stone spune ca este „foarte costisitor sa fii celebru”. Actrita are o avere de 60 de milioane de dolari

Sharon Stone, actrița în vârstă de 65 de ani, celebră pentru rolul din „Basic Instinct”, a vorbit recent despre costurile ridicate ale faimei într-un interviu acordat revistei InStyle. Cu o avere netă de 60 de milioane de dolari, Stone a dezvăluit că a fi celebru vine cu un preț mare.

Ea a explicat că toată lumea se așteaptă ca ea să achite nota de plată, fie în timpul cinei, unde se așteaptă ca ea să plătească pentru întreaga masă, fie în alte aspecte ale vieții sale. Actrița a evidențiat cheltuielile pe care le face pentru casa și personalul ei, care include portari, agenți de securitate și artiști de machiaj.

De asemenea, Stone a abordat și provocările pe care le presupune faptul de a fi o celebritate cunoscută. Ea a menționat că faima ei a făcut dificil pentru ea să zboare cu avioanele comerciale, deoarece este recunoscută oriunde merge. În schimb, ea trebuie să angajeze o echipă de membri ai personalului pentru a-i asigura siguranța și aspectul.

Ea a remarcat că și alte vedete celebre, precum Jennifer Lawrence și Nicole Kidman, se confruntă cu provocări similare din cauza faimei lor. Pe lângă faptul că a discutat despre costurile ridicate ale faimei, Stone a reflectat asupra unei urgențe medicale pe care a trăit-o în 2001.

Ea a suferit un accident vascular cerebral, dar inițial a fost diagnosticată greșit de către medici. În ciuda faptului că a descris dureri puternice, personalul medical nu i-a luat în serios simptomele și nu a reușit să detecteze o hemoragie cerebrală.

Stone a subliniat că experiența ei a evidențiat o problemă comună în mediile medicale, unde femeile se luptă adesea să fie auzite, în special în lipsa unui medic de sex feminin. Din fericire, cea mai bună prietenă a lui Stone a fost alături de ea în timpul urgenței medicale.

Împotriva planului inițial al medicilor, prietena ei i-a convins să efectueze o altă angiogramă, care a dezvăluit hemoragia cerebrală și i-a salvat viața. Actrița s-a confruntat cu un drum lung până la recuperare, fiind nevoită să învețe din nou să vorbească și să meargă după incident.

Chiar și după mai bine de 20 de ani, Stone continuă să primească tratament pentru problemele medicale rezultate în urma hemoragiei. Experiența ei i-a oferit o nouă perspectivă asupra modului în care sunt tratați pacienții, în special femeile, în mediile medicale.

Ea subliniază importanța ascultării pacienților și a existenței unor perspective diverse în cadrul domeniului medical. Povestea lui Sharon Stone servește ca o reamintire a provocărilor și costurilor care vin odată cu faima, precum și a importanței apărării pacienților și a tratamentului egal în domeniul sănătății.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu