Sofia Vergara a dezvaluit motivul pentru care a divortat de Joe Manganiello: „El isi dorea copii, iar eu nu imi doream sa fiu o mama in varsta”

Actrița Sofia Vergara a vorbit recent, într-un interviu acordat publicației spaniole El Pais, despre viitorul său serial, „Griselda”, care va avea premiera pe Netflix.

În timpul interviului, ea a abordat, de asemenea, viața sa personală și a discutat despre adevăratele motive care au stat la baza încheierii căsătoriei sale de șapte ani cu actorul Joe Manganiello. Manganiello a depus cererea de divorț în luna iulie a anului trecut, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Vergara a dezvăluit că diferența de vârstă dintre ei și dorința ei de a nu mai avea copii au fost factorii care au dus la separare. Ea are deja un fiu în vârstă de 32 de ani din căsătoria anterioară, în timp ce Manganiello nu are niciun copil. „Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr.

El își dorea copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă bătrână”, a explicat Vergara. Ea și-a exprimat, de asemenea, respectul pentru cei care aleg să aibă copii mai târziu în viață, dar nu a fost calea potrivită pentru ea.

După ce a devenit mamă la frageda vârstă de 19 ani, Vergara se simte acum pregătită să îmbrățișeze mai degrabă rolul de bunică decât cel de mamă. Pe măsură ce se apropie de menopauză, ea crede că este firesc pentru ea să prioritizeze rolul de bunică atunci când va veni momentul.

Când fiul ei va deveni în cele din urmă tată, ea are în vedere un scenariu în care copilul să poată petrece timp cu ea, dar în cele din urmă să fie crescut de proprii părinți. Într-un alt interviu acordat la CBS Sunday Morning, Vergara a recunoscut că se aștepta ca vestea despre divorțul ei să genereze un interes public continuu.

Cu toate acestea, ea a declarat că a trecut peste și că înțelege că a fi o celebritate vine la pachet cu examinarea publică. De asemenea, ea și-a exprimat recunoștința pentru acoperirea respectuoasă și exactă a divorțului său de către mass-media, care a ajutat-o să treacă prin acea perioadă dificilă.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu