“Testul secret” pe care il poti face pentru a afla care este limbajul iubirii in cazul partenerului tau

Descoperirea limbajului de iubire al partenerului tău poate fi un pas important pentru a înțelege ce își dorește cu adevărat într-o relație. Deși este posibil să fiți familiarizat cu conceptul „Cele 5 limbaje ale iubirii”, este la fel de important să luați în considerare preferințele partenerului dumneavoastră.

O modalitate de a determina limbajul lor de dragoste este printr-un simplu „test”. Pentru mulți bărbați, primirea de complimente din partea celor dragi este profund apreciată. Pentru a afla dacă acesta este cazul partenerului tău, dedică un weekend întreg relației voastre.

Comunicați deschis cu partenerul dumneavoastră, exprimându-vă fericirea și recunoștința pentru prezența sa în viața dumneavoastră. Fiți atenți la reacția sa atunci când îi complimentați aspecte specifice pe care le apreciați cu adevărat la el.

Dacă observați că se simte extrem de mândru și apreciat atunci când vă exprimați aprecierea, este probabil ca complimentele să fie limbajul său de dragoste. Un alt limbaj al dragostei pentru unii bărbați sunt actele de serviciu.

Dacă observați că partenerul dvs. este cu adevărat fericit atunci când vă oferiți să îl ajutați cu ceva ce nu vrea să facă, surprindeți-l ocupându-vă de acea sarcină fără să o menționați în prealabil. Observați-i reacția și cât de recunoscător este pentru efortul dumneavoastră.

Dacă arată o fericire și o recunoștință extremă pentru ceea ce ați făcut, actele de serviciu pot fi limbajul lor de dragoste. În mod similar, oferirea de cadouri grijulii poate fi un limbaj de dragoste important pentru bărbați.

Pentru a determina dacă acesta este cazul partenerului tău, alege un cadou care îți amintește de el și care simbolizează grija și atenția ta. Nu trebuie să fie extravagant, ci doar un gest semnificativ. Surprindeți-vă partenerul cu acest cadou și observați-i reacția.

Dacă observați că se simte fericit și prețuit de gestul dumneavoastră, oferirea de cadouri poate fi limbajul său de dragoste. Timpul de calitate este un alt limbaj de dragoste pe care unii bărbați îl apreciază cel mai mult. Dacă partenerul tău tânjește după experiențe comune, întreabă-l dacă există ceva ce ar dori să faceți împreună în weekend.

Dacă devin entuziasmați și încep să împărtășească numeroase idei, este clar că timpul de calitate este limbajul lor de dragoste. În cele din urmă, atingerea fizică poate fi un limbaj de dragoste important și pentru bărbați.

Dacă simțiți că partenerul dvs. caută în mod constant contactul fizic, cum ar fi îmbrățișări, sărutări și atingeri blânde, este posibil ca atingerea fizică să fie principalul lor limbaj de dragoste. Testați acest lucru, întinzându-i mâna atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Dacă răspund cu entuziasm și se bucură să fie aproape de tine, indică faptul că atingerea fizică este un mod important pentru ei de a se simți iubiți.

Acordând atenție acestor diferite „teste”, puteți obține o mai bună înțelegere a limbajului de dragoste al partenerului dumneavoastră și vă puteți consolida relația prin satisfacerea nevoilor și preferințelor sale specifice.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu