Scapă de bacterii cu acest tratament naturist pentru infecții urinare repetate

O infecție a vezicii urinare, cel mai comun tip de infecție a tractului urinar, poate să apară atunci când numărul bacteriilor crește necontrolat înăuntrul vezicii. Acest tip de infecție poate să afecteze pe oricine, dar, cel mai adesea, apare la femei. Pentru rezolvarea acestor probleme, îți prezentăm câteva idei de luat în seamă atunci când aplici un tratament naturist pentru infecții urinare repetate.

O infecție a vezicii urinare poate, de obicei, să fie tratată cu o combinație de tratamente medicale și remedii naturiste. Antibioticele și analgezicele sunt folosite în mod comun pentru infecțiile vezicii. Există și metode de tratament naturist pentru infecții urinare repetate, care includ băutul de apă în cantități mari, urinatul frecvent și aplicarea de remedii călduroase.

Consumul mărit de apă este cel mai la îndemână tratament naturist pentru infecții urinare repetate.

Lăsate netratate, infecțiile vezicii urinare pot să devină fatale, în cazul în care infecția se răspândește la rinichi sau în sânge. Iată câteva remedii eficiente pentru infecțiile vezicii urinare:

1. Bea cât mai multă apă

Apa scoate bacteriile din vezica ta. Acest lucru te ajută să scapi mai repede de infecție. De asemenea, îți diluează urina, așa că urinarea poate să fie mai puțin dureroasă.

Urina este compusă din reziduuri ale corpului tău. Urina închisă la culoare, concentrată, poate să fie mai iritantă și dureroasă la eliminare atunci când ai o infecție a vezicii urinare. Urina diluată este mai deschisă la culoare și, de obicei, nu irită la fel de mult.

Apa este cel mai simplu tratament naturist pentru infecții urinare repetate. Bea cel puțin opt pahare de apă pe zi. Ar trebui să limitezi numărul băuturilor cu cafeină, incluzând cafeaua, ceaiul și sucul.

2. Urinează frecvent când aplici un tratament naturist pentru infecții urinare repetate

tratament naturist pentru infectii urinare repetate
Urinatul frecvent accelerează eliminarea bacteriilor

Iată un eficient tratament naturist pentru infecții urinare repetate. Urinarea frecventă ajută la eliminarea infecției prin scoaterea bacteriilor din vezica urinară. Dacă nu mergi la baie atunci când simți nevoia, le dai timp bacteriilor să continue să se multiplice în vezică.

De asemenea, ar putea fi de ajutor urinatul după sex. Activitatea sexuală poate să împingă bacteriile mai adânc în uretră, atât la bărbați, cât și la femei. Urinatul după sex poate să ajute la eliminarea bacteriilor din tractul tău urinar. Acest lucru previne depunerea microbilor și îi împiedică să cauzeze o infecție. Bea multe lichide ca să poți urina, și du-te la baie cât de des poți.

3. Antibioticele

Antibioticele ucid bacteriile care cauzează infecția vezicii. Dacă ai o infecție a tractului urinar, de obicei ai nevoie de medicație pentru a scăpa de organismele care cauzează infecția. Experții în bolile infecțioase recomandă tratarea infecțiilor tractului urinar cu antibiotice.

Dacă ai simptomele unei infecții a tractului urinar, du-te la doctor. Infecțiile cu transmitere sexuală, infecțiile vaginale, și anumite boli vaginale pot mima simptomele unei infecții a tractului urinar. Așa că este esențial să iei tratamentul potrivit pentru boala ta.

4. Calmantele

Infecțiile severe ale vezicii urinare pot cauza durere în regiunea pelvisului, chiar și atunci când nu urinezi. Este puțin probabil să elimini infecția doar printr-un tratament naturist, însă antibioticele o vor trata. Ar putea să dureze o zi sau două până când vei vedea efectele medicamentelor.

Ingerarea de calmante ar putea să ușureze crampele abdominale, durerea de spate, sau orice disconfort cu care te-ai putea confrunta.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu