Valérie Damidot a slăbit 17 kilograme în doar câteva luni: ea își dezvăluie secretul

Acest succes este rodul determinării și al muncii sale asidue.

Revelația hipotiroidismului

În 2016, Valérie Damidot a decis să împărtășească publicului luptele sale personale și a dezvăluit că suferă de hipotiroidism de ceva timp. Această afecțiune, în care glanda tiroidă nu produce suficienți hormoni pentru a satisface nevoile organismului, poate duce la fluctuații majore de greutate. Confruntată cu întrebări neîncetate din partea presei și a publicului cu privire la greutatea sa, Valérie a decis să pună capăt acestor întrebări, dezvăluind diagnosticul său fanilor săi și celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Dieta Weight Watchers: Secretul lui Valérie Damidot

Pentru a-și atinge obiectivul de slăbire, Valérie Damidot a ales dieta Weight Watchers. Acest program de slăbire a fost clasat ca fiind cea mai bună metodă în 2023. Ea se bazează pe un sistem de puncte în care fiecare participant primește un buget specific în funcție de metabolismul său. Fiecărui aliment îi este asociat un anumit număr de puncte, ceea ce le permite utilizatorilor să își gestioneze aportul zilnic de calorii și să se încadreze în limita de slăbire recomandată.

Dieta Weight Watchers încurajează, de asemenea, obiceiurile alimentare sănătoase, punând accentul pe alimentele integrale, neprocesate, cum ar fi proteinele slabe, cerealele integrale, fructele, legumele și produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Instrumentele online și întâlnirile live sunt disponibile pentru a oferi sprijin și sfaturi privind obiceiurile alimentare și rutinele de exerciții fizice. Programul abordează, de asemenea, alte aspecte legate de stilul de viață, cum ar fi alimentația emoțională și gestionarea stresului, care pot contribui la obezitate.

Valérie Damidot a găsit programul foarte util pentru a o ajuta să își atingă obiectivul de greutate, continuând să se bucure în același timp de mese delicioase. Ea apreciază flexibilitatea programului, care îi permite să continue să mănânce unele dintre alimentele sale preferate, controlându-și în același timp eficient aportul caloric. Datorită programului Weight Watchers, Valérie a reușit deja să slăbească 17 kilograme, dar își propune în continuare să mai piardă în greutate pentru a-și atinge obiectivul final.

Importanța activității fizice

Pe lângă dieta Weight Watchers, Valérie Damidot a inclus și activități sportive în programul ei de slăbire. Ea s-a înscris la o sală de sport pentru a se bucura de beneficiile benzii de alergare, precum și la cursuri de yoga și de stretching pentru a-și rafina silueta și a-și menține motivația. Această combinație de activități stimulative și relaxante a contribuit la succesul ei.

Mersul pe o bandă de alergare

Mersul pe o bandă de alergare este un exercițiu ideal pentru pierderea în greutate, deoarece este o sesiune aerobică cu impact redus, care crește ritmul cardiac și metabolismul. Acest tip de exercițiu arde rapid caloriile, oferind în același timp mari beneficii cardiovasculare. Mai mult, combinația dintre mersul pe jos și banda de alergare oferă sprijin pentru picioare, îmbunătățind postura și echilibrul.

Ciclismul este un mod excelent de a pierde în greutate, deoarece este atât distractiv, cât și eficient. Arde calorii în timp ce întărește mușchii picioarelor, trunchiului și brațelor. De asemenea, mersul pe bicicletă ajută la stimularea metabolismului, favorizând pierderea de grăsime. De asemenea, mersul pe bicicletă în aer liber vă permite să vă bucurați de aerul proaspăt, ceea ce poate ajuta la limpezirea minții și la reducerea nivelului de stres care duce adesea la pofte alimentare nesănătoase.

Yoga este un exercițiu excelent pentru persoanele care doresc să piardă în greutate, deoarece promovează atenția și reduce nivelul de stres, care se află adesea la baza obiceiurilor alimentare nesănătoase. Pe lângă tonifierea corpului, yoga îmbunătățește flexibilitatea, echilibrul și coordonarea. De asemenea, poate îmbunătăți digestia și reduce nivelul de cortizol, ceea ce o face o componentă cheie a programelor de slăbire. În plus, yoga oferă beneficii psihologice, cum ar fi o mai bună reglare a stării de spirit, sporind capacitatea unei persoane de a menține un stil de viață sănătos și de a atinge obiectivele de gestionare a greutății pe termen lung.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu