Vara 2023 se anunță fantastică pentru aceste trei semne zodiacale

Pregătește-te, pentru că Taurii, Leii și Capricornii vor avea parte de o vară flamboaiantă!

Taur: O vară de noroc și abundență

Jupiter stimulează Taurul

De când planeta Jupiter a intrat în semnul Taurului, în luna mai, cei născuți sub acest semn se bucură de o abundență de noroc și încredere. Vara este un anotimp care, în general, îi împinge pe Taur să iasă din zona de confort, bulversându-i rutina bine stabilită. Prezența lui Jupiter pe cer va intensifica această nevoie de noutate și de descoperire.

Taur: Un semn astrologic în căutare de descoperiri

Ușor euforic, Taurul ar putea fi tentat de o multitudine de oportunități. Din 6 iunie, Venus, planeta care guvernează Taurul, se mută în casa a patra, promițând mari momente de tandrețe în viața de zi cu zi a acestui semn astrologic.

Venus retrograd: O perioadă de reflecție pentru Taur

Cu toate acestea, de îndată ce Venus va intra în retrograd la mijlocul lunii iulie, Taurul va fi obligat să reflecteze asupra bazei relațiilor sale și a locului acestora în viața sa.

Leul: O vară incendiară!

Jupiter stimulează cariera Leilor

Mult apreciata planetă Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, evoluează în a zecea casă a Leului, casa carierei. Surprize frumoase pe plan profesional și financiar îi așteaptă pe cei născuți sub acest semn de foc în timpul sezonului estival.

Leu: Un semn zodiacal gata să strălucească

Mai mult, poziția lui Mercur pe cer îi va permite Leului să se afirme și să-și exprime ideile clar și cu convingere. Nu există niciun dubiu: în această vară, Leul va fi în flăcări!

Venus retrograd: O perioadă de reflecție pentru Leu

Retrogradarea planetei Venus, care va avea loc în timpul verii, le va permite Leilor să facă un bilanț al imaginii sale publice și al impresiei pe care doresc să o lase celorlalți. Vara anului 2023 îi va oferi ocazia de a se repoziționa… în bine!

Foto Freepik
Foto Freepik

Capricorn: O vară flamboaiantă!

Solstițiul de vară: o schimbare pentru Capricorn

Solstițiul de vară marchează un moment de cotitură pentru cei născuți sub semnul Capricornului, care vor fi cuprinși de un val de încredere. În ceea ce privește cariera, Capricornii vor avea de unde alege: se vor ivi oportunități concrete, așa cum le place lor.

Capricorn: Un semn astrologic profesional

Deoarece atenția sa se va concentra mai mult asupra vieții profesionale în vara anului 2023, va trebui să își amintească faptul că vacanța este la fel de importantă ca și munca. Luna Plină din 3 iunie 2023 va fi un memento blând pentru Capricorni să își ia timp pentru ei înșiși.

Dragoste de vară: dragoste la prima vedere pentru anumite semne astrologice

Gemeni: Un semn zodiacal care ar putea fi sedus

Gemenii, cunoscuți pentru atracția lor magnetică, ar putea să se complacă în aventuri amoroase ușoare în timpul verii. Cu toate acestea, astrologul Shana Lyes avertizează că jocurile sale de seducție i-ar putea juca feste.

Taur: O întâlnire neașteptată

Taurul, cunoscut ca marele romantic al zodiacului, ar putea fi plin de fericire în această vară. Astrele își unesc forțele pentru a-l ajuta pe Taur să-și întindă aripile și să se cufunde într-un interludiu dulce.

Pești: Cel mai norocos semn zodiacal în vara anului 2023

Peștii, deși născuți în inima iernii, ar putea vedea lunile următoare strălucind cu o lumină specială. Saturn și Jupiter se combină pe cer din 17 mai pentru a crea neprevăzutul pentru acest ultim semn zodiacal.

Vara 2023 se anunță a fi un sezon interesant pentru toate cele trei semne zodiacale. Fie că ești Taur, Leu sau Capricorn, pregătește-te pentru câteva momente de neuitat sub soarele verii.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu