Victoria Beckham are 15 inele de logodna: ce simbolizeaza fiecare

Colecția de inele de logodnă și verighete a Victoriei Beckham este la fel de diversă ca și stilul ei personal. Fiecare inel are o semnificație specială și spune o poveste unică. Primul inel pe care l-a primit a fost de la soțul ei, David Beckham, când acesta a cerut-o în căsătorie în 1998.

Acest inel avea un diamant de trei carate montat pe o verighetă simplă din aur galben și a fost evaluat la aproximativ 85.000 de dolari la acea vreme. Simplitatea sa l-a făcut să iasă în evidență. După nunta lor, Victoria a primit un inel de platină cu margine bizotată și diamante albe.

Ea a purtat acest inel exclusiv timp de 18 luni, fiind singurul inel cu bandă pe care l-a folosit în această perioadă. În 2003, în jurul datei reînnoirii jurămintelor lor, Victoria a făcut o altă schimbare în colecția ei. Ea a adăugat un inel de platină cu un diamant smarald. Acest nou adaos a adus un plus de culoare colecției sale de inele.

Pentru cea de-a 30-a aniversare, David a surprins-o cu un inel cu diamant de culoarea șampaniei, evaluat la 1,1 milioane de dolari. Acest cadou extravagant a arătat dragostea și afecțiunea lui pentru ea. În anul următor, David i-a dăruit Victoriei un inel cu cel mai mare diamant pe care îl poartă în prezent.

Acest inel a fost fotografiat pe scară largă și continuă să fie un element de bază în colecția ei. În 2006, Victoria a primit un inel unic, cu un smarald galben fixat pe o bandă de aur, accentuând culoarea diamantului. Anul 2007 a adus o altă schimbare în colecția ei.

Ea a trecut la un inel cu un smarald mare fixat într-o spirală sculpturală de diamante îmbunătățite cu platină. Acest inel a făcut o declarație îndrăzneață și a pus în evidență gustul ei în evoluție în materie de bijuterii. În 2008, Victoria a adăugat la colecția sa un inel cu smarald de 15 carate.

Acest inel, proiectat de Chopard, semăna foarte mult cu cel pe care îl primise în 2006, dar cu un contur diferit. În anul următor, ea s-a răsfățat cu un inel cu rubin cu tăietură ovală, împodobit cu diamante albe, arătându-și disponibilitatea de a experimenta cu diferite pietre prețioase.

Apoi, în 2010, Victoria a trecut la safire, adăugând colecției sale un inel cu safir tăiat oval pe o bandă subțire. Acest inel a adus o nuanță frumoasă de albastru în sortimentul ei. Tot în același an, ea a apărut cu un inel cu diamant roz, tăiat oval și montat pe o bandă de aur.

Acest accesoriu unic a pus în evidență dragostea ei pentru diamantele colorate. În 2015, Victoria a afișat în public două inele. Unul prezenta un diamant tăiat rotund, încrustat într-un design rotund, împodobit cu două pietre laterale, în timp ce celălalt era un inel cu piatră de lună, montat într-o bandă de platină încrustată cu diamante.

Aceste inele au adăugat diversitate și eleganță colecției sale. La cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes din 2016, Victoria a atras atenția tuturor cu un inel cu diamant tăiat în formă pătrată montat pe o bandă de platină. Acest inel emana rafinament și stil.

Cel mai recent, în 2018, a fost văzută la New York purtând un inel cu diamant galben cu tăietură pătrată montat pe o bandă de diamant. Acest inel a adăugat o notă de glamour look-ului ei. Colecția de inele de logodnă și verighete în continuă evoluție a Victoriei Beckham reflectă individualitatea, gustul și dragostea pe care o împărtășește cu David.

Fiecare inel ocupă un loc special în inima ei și continuă să fie un simbol al iubirii lor durabile.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu