Victoria si David Beckham au sarbatorit 25 de ani de casnicie. Regulile care ii ajuta sa aiba o relatie fericita si de durata

Fosta membră Spice Girls Victoria Beckham și fostul fotbalist englez David Beckham au împărtășit recent o postare nostalgică pe Instagram. Fotografia prezenta cuplul stând unul lângă altul pe tronuri, purtând ținutele lor iconice de acum peste două decenii.

Interesant este că, în imaginea recreată, fiul lor cel mare, Brooklyn, lipsea, deși a purtat o ținută complet mov la nunta părinților săi, când avea doar patru luni.

Soții Beckham s-au cunoscut în 1997, la un meci caritabil organizat de jucătorii de la Manchester United, unde David și-a exprimat dorința de a fi cu Victoria chiar înainte de a o cunoaște personal.

Doi ani mai târziu, ei s-au căsătorit în 1999. În ciuda confruntării cu provocări de-a lungul anilor, cuplul puternic a reușit să mențină o relație puternică. Victoria și-a exprimat dragostea din ce în ce mai profundă pentru David, subliniind modul în care au crescut împreună și au jonglat fără probleme cu cariera, rolul de părinte și căsătoria.

Cuplul, care are patru copii împreună, și-a respectat și susținut reciproc carierele și pasiunile. Ei acordă prioritate petrecerii timpului împreună, în special luând cina în familie în fiecare zi, la ora 18.00, pentru a depăna amintiri despre zilele celuilalt.

Victoria a dezvăluit, de asemenea, câteva detalii intime despre viața lor de acasă, inclusiv o cameră budoir specială și un dormitor alb imaculat pe care îl împart în fiecare seară. David a recunoscut că, în ciuda trecutului lor diferit, experiențele comune și sprijinul reciproc le-au consolidat legătura.

Atât Victoria, cât și David au recunoscut că au făcut greșeli în relația lor, dar au subliniat importanța comunicării și a depășirii provocărilor împreună. Parteneriatul lor rezistent servește drept exemplu de cuplu celebru de succes și de durată.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu