Zendaya vorbeste despre ce a insemnat pentru ea sa-si intretina familia de la o varsta frageda: „As vrea sa fi mers la scoala”

Zendaya, actrița în vârstă de 27 de ani, și-a împărtășit recent gândurile despre cum a crescut în lumina reflectoarelor și impactul pe care acesta l-a avut asupra vieții sale. Ea și-a început cariera ca actor copil în serialul Disney Shake It Up, înainte de a juca în Spiderman în 2017.

Zendaya a menționat că simte presiunea de a satisface așteptările tuturor și că se străduiește în mod constant să atingă perfecțiunea.

Reflectând asupra copilăriei sale, Zendaya a discutat despre modul în care a fost împinsă într-un rol de adult la o vârstă fragedă, devenind întreținătorul familiei sale și simțind un sentiment de maturitate dincolo de anii ei.

Ea a menționat că noul ei film, Challengers, oferă o perspectivă diferită, întrucât personajul ei este un adult, marcând o diferență față de rolurile ei obișnuite din filme de liceu.

Zendaya și-a exprimat dorința de a avea mai multă diversitate la Hollywood, împărtășind că, deși își apreciază colegii, speră să vadă o mai mare reprezentare care să reflecte propriul său trecut.

Ea a subliniat importanța de a avea un cerc social mai divers în industrie, considerând că este crucial pentru lărgirea perspectivelor și pentru a sparge stereotipurile.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu