5 vedete care s-au casatorit cu oameni obisnuiti si le merge foarte bine

Celebritățile care se îndrăgostesc de oameni obișnuiți ar putea suna ca un scenariu de film, dar se întâmplă mai des decât ai crede. Luați-l pe Matt Damon, de exemplu. Acesta și-a cunoscut soția, Luciana Barroso, o chelneriță din Miami, în timp ce filma un film în oraș. S-au înțeles imediat și sunt căsătoriți fericiți din decembrie 2005.

Damon spune că a știut că ea este aleasa din momentul în care a văzut-o în cealaltă parte a camerei. În mod similar, Anne Hathaway și-a cunoscut soțul, Adam Shulman, la un festival de film, prin intermediul unui prieten. În ciuda carierei lor diferite, au avut o conexiune de netăgăduit încă de la început.

Shulman, un designer de bijuterii de succes, a conceput chiar și un inel de logodnă uimitor cu un diamant de șase carate pentru Hathaway. Alec Baldwin și Hilaria Thomas au avut o întâlnire întâmplătoare la un restaurant vegan din New York.

Baldwin a fost imediat atras de Thomas și a abordat-o cu o replică simplă, dar directă: „Trebuie să te cunosc”. În ciuda introducerii sale nu prea inteligente, s-au înțeles și sunt căsătoriți fericiți din iunie 2012. Povestea de dragoste a lui Vince Vaughn cu Kyla Weber a început la o nuntă, unde au fost prezentați de un prieten comun.

Deși au ezitat la început din cauza legăturilor de prietenie, s-au apropiat rapid prin e-mailuri și apeluri telefonice și de atunci au fost de nedespărțit. Povestea de dragoste a lui Christian Bale cu Sibi Blazic a început când s-au cunoscut la un grătar organizat de Winona Ryder.

Au fugit în Las Vegas pentru o nuntă rapidă oficiată de un imitator al lui Elvis. Bale o creditează pe Blazic pentru că a fost stânca lui în timpul carierei sale intense de actor, menționând-o chiar în momentul în care și-a primit Oscarul.

În ciuda trecutului și a stilului de viață diferit, aceste cupluri dovedesc că dragostea nu cunoaște limite, chiar și în strălucirea și farmecul de la Hollywood.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu