7 scuze ale barbatilor care trebuie sa fie un mare semnal de alarma pentru tine

Atunci când intră în joc manipularea, minciuna sau ascunderea, relațiile pot deveni foarte complicate. Acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar haideți să ne concentrăm asupra modului în care o femeie poate discerne dacă bărbatul pe care îl place sau pe care îl iubește nu țintește suficient de sus pentru relația lor.

Dragostea poate fi complicată – în timp ce unii oameni își găsesc sufletul pereche și trăiesc povești de dragoste frumoase, alții se confruntă cu frustrare și incertitudine cu partenerii lor. Unii bărbați se feresc de responsabilitate și recurg la tactici de manipulare pentru a păstra o femeie în viața lor.

Fiți atenți la aceste șapte replici populare care sunt doar scuze și ar trebui să vă servească drept semnal de alarmă. Atunci când un bărbat îi spune unei femei să nu se îndrăgostească de el, ar putea avea de fapt efectul opus, datorită modului în care funcționează creierul nostru.

Această replică este adesea folosită de bărbații care caută o aventură pe termen scurt, mai degrabă decât un angajament pe termen lung. Dacă bănuiți că un bărbat crede că orice relație care vă implică se va termina prost, este posibil să aibă probleme de încredere adânc înrădăcinate care necesită ajutor profesional.

Încurajați-l să apeleze la terapie și acordați prioritate bunăstării dvs. prin faptul că nu investiți timp în cineva care nutrește astfel de convingeri negative.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu