Ben Affleck spune ca nu este nefericit, oboseala e de vina: „Asa m-a facut Dumnezeu, nu trebuie sa ma pedepsiti pentru asta”

Ben Affleck și-a asigurat fanii că nu este deprimat sau nefericit, în ciuda aparențelor. În timpul unei apariții la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, Affleck a declarat că se simte foarte bine și crede că este adesea neînțeles. Conversația s-a îndreptat spre o petrecere de Crăciun pe care Affleck a organizat-o, dar care nu părea să se bucure.

Affleck s-a referit la petrecere ca la un „experiment” și a recunoscut că s-a simțit destul de jenat după aceea. Kimmel, care a participat la petrecere împreună cu familia sa, a fost de acord că Affleck părea nefericit în acel moment.

Affleck s-a apărat, susținând că este o „prejudecată larg răspândită” să se presupună că este nefericit pe baza expresiilor sale faciale la petreceri. Kimmel nu a fost inițial de acord, subliniind că fața lui Affleck spune o altă poveste.

Cu toate acestea, Affleck a insistat că poate părea nefericit în timp ce se simte mulțumit în interior, în special atunci când este obosit. Pentru a-și dovedi punctul de vedere, el chiar a demonstrat privirea posomorâtă care devine adesea virală pe fața sa.

Affleck a atribuit în glumă acest lucru modului în care „Dumnezeu l-a făcut” și a cerut să nu fie pedepsit pentru asta. Această discuție vine după ce Affleck a atras atenția pentru comportamentul său serios la Premiile Grammy și în urma lansării filmului său „Batman v Superman: Dawn of Justice”.

În ciuda criticilor negative la adresa filmului, Affleck a primit laude pentru interpretarea lui Batman și va relua rolul.

Affleck a împărtășit chiar și o lecție pe care a învățat-o de la „fenomenul” său numit „Sad Affleck”, sfătuindu-l să nu facă interviuri cu coprotagonistul său Henry Cavill în care nu spun nimic și pun pe fundal melodii Simon & Garfunkel.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu