Care este compatibilitatea ta astrologică? Descoperă-ți zodia ideală!

Dar știind ce prezic astrele cu privire la modul în care tu și partenerul tău veți prospera sau vă veți ciocni, te poate ajuta să înțelegi la ce să te aștepți în relația ta. Semnul tău zodiacal te poate ajuta să îți cunoști și să îți înțelegi punctele forte, slăbiciunile și chiar modul în care comunici, toate acestea fiind puse la încercare atunci când ești implicat într-o relație. Compatibilitatea dintre două semne poate fi mai mult decât determinarea faptului dacă sunteți în sincronie din punct de vedere sentimental; poate indica, de asemenea, dacă vă veți înțelege bine ca prieteni sau vă veți găsi în mod constant în dezacord.

Este important să rețineți că harta natală a fiecărei persoane este unică și nu este creată în același mod. Acestea fiind spuse, există mai multe lucruri pentru a determina adevărata compatibilitate cu partenerul tău decât semnul tău solar. Cu toate acestea, dacă nu ai trimis încă acel celebru mesaj „La ce oră te-ai născut?” pentru a obține harta natală completă a partenerului tău și a te scufunda în viitorul tău cu acea persoană, simpla cunoaștere a semnului tău solar este un bun punct de plecare! Iată ce poți afla din semnul solar al cuiva:

Înțelegerea semnului tău solar

Semnul solar este semnul astrologic pe care toată lumea îl cunoaște, indiferent dacă te consideri sau nu un expert în domeniu, și se bazează pe poziția Soarelui la momentul nașterii tale. Cu alte cuvinte, poți afla semnul solar al cuiva pur și simplu întrebându-l de data nașterii. Semnul solar reprezintă identitatea ta, cine ești în adâncul sufletului tău și unde sunt înrădăcinate obiectivele și valorile tale. Acesta poate dezvălui modul în care te exprimi și chiar îți poate determina calea vieții.

Acum că știm că trebuie să le mulțumim astrelor norocoase pentru personalitățile noastre orbitoare, hai să citim mai departe pentru a afla cum pot funcționa afacerile de inimă pentru tine și pentru fiecare zodie în parte!

Elementele și compatibilitatea lor

Fiecare element (pământ, aer, foc și apă) este compatibil cu el însuși. De exemplu, veți observa că toate semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt compatibile între ele. Iată ce trebuie să știi despre fiecare element în general.

Semne de pământ

Semnele de Pământ se caracterizează în principal prin pragmatismul lor. Cele trei semne de Pământ au o puternică orientare profesională și sunt adesea descrise ca fiind ancorate în realitate. Cu un semn de Pământ, vă puteți aștepta ca romantismul să se dezvolte lent. Aceștia se concentrează adesea pe autoperfecționare, așa că își caută un partener care nu necesită un efort suplimentar pentru a-i face să progreseze.

Semne de aer

Semnele de aer, mai presus de toate, sunt fluturi sociali. Firea lor prietenoasă și romantică în mod natural îi face să fie o pereche destul de solidă pentru oricine, dar atitudinea lor volubilă și incapacitatea de a se angaja fac necesar să le captezi atenția și să o păstrezi.

Semne de foc

Semnele de foc sunt exact asta: înflăcărate. În dragoste, sunt adesea intense și caută persoane care să se ridice la înălțimea energiei lor. Cineva timid și rezervat va face ca semnele de Foc să se simtă foarte exuberante, dar cineva care poate ține pasul cu ele și le poate aduce cu picioarele pe pământ în același timp va fi o pereche bună.

Semne de apă

Dacă sunteți în căutarea unui angajament, căutați un semn de Apă. Sunt emotivi și demonstrativi și caută același lucru în dragoste. Un Semn de Apă caută pe cineva care îi va scoate din carapacea lor, dar nu se teme să meargă în profunzime.

Cele mai bune combinații de cuplu

Dragoste la prima vedere de îndată ce îți citești harta natală!

Berbec și Rac

Focul și apa nu se îmbină bine de obicei, dar Săgetătorul și Racul au amestecul perfect al fiecărei caracteristici pentru a se echilibra și a scoate la iveală ce e mai bun unul din celălalt. Natura emoțională a Racului îl inspiră pe Săgetător să o ia mai încet și să fie mai demonstrativ, iar Săgetătorul îl încurajează pe Rac să fie el însuși, amuzant și jucăuș.

Taur și Scorpion

Taurul, guvernat de Venus – planeta iubirii și a plăcerii – va aprecia senzualitatea și natura pasională a Scorpionului (o rețetă pentru o viață sexuală împlinită). În schimb, Scorpionii apreciază sentimentul de siguranță pe care Taurul îl emană. Ambii au o pasiune pentru plăcere, așa că așteaptă-te la întâlniri extravagante și memorabile.

Leu și Gemeni

Leul aduce energie și pasiune într-o relație, în timp ce Gemenii aduc tinerețe și lejeritate. Este o dinamică care va fi mereu proaspătă și niciodată plictisitoare. Pentru că Leilor le place să fie în centrul lucrurilor, iar Gemenilor le place să discute, acest semn mutabil face o treabă excelentă pentru a-i face pe Lei să se simtă văzuți. Cu puțină răbdare, Leii îi pot ajuta pe Gemeni să își exprime emoțiile, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Fecioară și Pești

Fecioarele tind să fie puțin rezervate, deoarece sunt adesea obsedate să înțeleagă totul și să fie perfecționiste, dar natura expresivă a Peștilor le ajută să iasă din această obsesie și le amintește să se distreze.

Cele mai bune combinații de prietenie

Cele mai emblematice duete de cei mai buni prieteni tremură.

Berbec și Balanță

Berbecul are nevoie de cineva care să țină pasul cu nevoia lor constantă de schimbare, iar Balanța este acolo pentru a-i însoți în această aventură. Ca cei mai buni prieteni, amândoi vă veți bucura să ieșiți din casă și să explorați, fără să pierdeți niciodată timpul. Fermecătoarea Balanță este partenerul perfect pentru un Berbec care poate fi puțin agresiv.

Vărsător și Capricorn

Acest duo dovedește că opusele se atrag. Vărsătorii apreciază libertatea și faptul de a-și urma propria cale, în timp ce Capricornii sunt încăpățânați și apreciază faptul de a-i ajuta pe alții în timp ce se ajută pe ei înșiși. Din acest motiv, ei sunt foarte selectivi în privința persoanelor pe care le păstrează în cercul lor apropiat, dar Vărsătorii vor reuși datorită naturii lor creative.

Scorpion și Fecioară

Dacă există un lucru pe care aceste două semne îl prețuiesc mai presus de orice, acela este încrederea, iar aceasta este ceva ce această relație nu se va strădui niciodată să găsească. Există o înțelegere reciprocă în acest duo care nu are nevoie de nicio explicație. Scorpionii sunt distanți, dar profund emoționali, iar Fecioarele sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării. Dacă există un semn capabil să determine misteriosul semn fix să se deschidă și să vorbească, acela este Fecioara. Pe de altă parte, Scorpionii sunt în căutarea a ceva profund și stimulant, iar dacă există un semn capabil să îi facă pe Fecioare să se simtă inspirați și entuziasmați de lumea din jurul lor, acela este un Scorpion.

Taur și Gemeni

Dintre toate semnele de pământ, Taurul este cel mai deschis, lucru de care un Gemeni beneficiază. Se vor lega prin dragostea lor pentru lucrurile frumoase, iar Gemenii vor avea întotdeauna bârfe suculente de împărtășit. Cele mai multe dintre ieșirile lor vor fi petrecute acasă, iar Taurii vor fi recunoscători că au un prieten cel mai bun care le înțelege tendința de a sta acasă.

Cele mai dificile combinații

Nu spunem că nu le puteți face să funcționeze, dar s-ar putea să fie nevoie de un efort mai mare.

Rac și Vărsător

Natura emoțională a Racului poate părea că se potrivește perfect cu sociabilul Vărsător, dar împreună nu-și pot oferi unul altuia ceea ce au nevoie. Vărsătorii au nevoie de multă libertate; sunt creativi și un pic mistici (bunăoară, este semnul lui Harry Styles, până la urmă). Dar Racul vrea mai mult de la partenerul lor, iar Vărsătorii se vor simți prinși în capcană.

Fecioară și Săgetător

Unii ar putea spune că Fecioara și Săgetătorul sunt antiteza unul altuia. Săgetătorul este spontan; Fecioara este calculată. Săgetătorul întârzie mereu; Fecioara este punctuală. Vor fi în dezacord cu privire la cele mai esențiale lucruri, cum ar fi punctualitatea, organizarea și productivitatea. Dacă vrei ca opusul tău să te inspire să te relaxezi sau să strângi frâiele, atunci aceasta ar putea fi o combinație bună, dar, în general, este posibil să vă enervați reciproc.

Berbec și Pești

Când vine vorba de dragoste, Berbecii și Peștii au idei foarte diferite despre cum să o exprime. Berbecul este neangajant și își arată dragostea prin gesturi mari sau momente mici, în timp ce Peștii sunt foarte implicați de la început și au nevoie să trăiască și să își arate dragostea în mod regulat.

Capricorn și Leu

Unii ar putea considera Capricornul un semn de foc pierdut, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fugi spre apus cu un semn de foc, Capricorn. În timp ce Capricornul găsește o mare bucurie în etapele de planificare, Leul vrea să înceapă imediat. Dar cel puțin veți lega probabil o legătură cu ambițiile voastre foarte mari de carieră, așa că asta e.

Acum că ai o idee despre compatibilitatea ta cu diferitele semne zodiacale, este important să ții minte că astrologia nu definește complet o relație. Fiecare persoană este unică și există mulți alți factori de care trebuie să țineți cont atunci când determinați compatibilitatea cu un partener. Cu toate acestea, cunoașterea trăsăturilor generale ale fiecărui semn vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine diferențele și să găsiți modalități de a vă completa reciproc.

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei relații romantice sau a unei prietenii solide, merită întotdeauna să explorați compatibilitățile astrologice. Dar nu uitați că dragostea și prietenia se bazează în primul rând pe comunicare, înțelegere și respect reciproc. Astrologia poate fi un instrument amuzant pentru a ne cunoaște și a ne înțelege mai bine, dar ceea ce contează cu adevărat sunt interacțiunile reale și efortul pe care îl depunem în relațiile noastre.

Și nu uita, indiferent de semnul tău zodiacal, dragostea și prietenia pot fi găsite oriunde și cu oricine. Lasă-ți inima și intuiția să te ghideze și s-ar putea să găsești o conexiune specială cu cineva care nu se potrivește neapărat cu stereotipurile astrologice. Mult noroc în căutarea compatibilității astrologice!

Articol util? Dă-l mai departe!

Un comentariu la „Care este compatibilitatea ta astrologică? Descoperă-ți zodia ideală!”

Lasă un comentariu