Cum să slăbești rapid 10 kilograme (1 kg. pe zi, timp de 10 zile)

Cele mai multe articole care au titluri asemănătoare încearcă să vândă un produs pentru slăbit. Nu este cazul nostru. Așa că, dacă te întrebi cum e posibil, citește în continuare și descoperă cum să slăbești rapid 10 kilograme. Instrucțiunile sunt pentru slăbit 1 kilogram pe zi.

Acest articol se adresează celor care traversează o perioadă mai puțin aglomerată (din cauza oboselii, capacitatea ta de concentrare – importantă mai ales la locul de muncă sau la școală – va fi afectată).

Circulă mai multe mituri despre cum să slăbești repede. Altfel spus, teoria e ușoară, dar practica ne omoară. Așadar, iată cum să slăbești rapid 10 kilograme (1 kilogram pe zi) cu exerciții și dietă.

Cum să slăbești repede 1 kilogram pe zi. Un caz concret

cum sa slabesti rapid

Înainte de dieta pentru slăbit

 • Vârsta: 28 de ani
 • Înălțimea: 170 cm.
 • Talia: 101 cm.
 • Greutate: 71 kilograme

După dieta pentru slăbit

 • Vârsta: 28 de ani (totuși, au trecut doar 10 zile)
 • Înălțimea: 170 cm. (surprinzător, a rămas aceeași)
 • Talia: 91 cm.
 • Greutate: 61 kilograme

SFAT: Înainte să ții orice dietă pentru slăbit, ia-ți o pauză de o zi. Simte-te bine, fă ce vrei și – mai ales – mănâncă ce vrei, pentru că o perioadă de acum înainte n-o să mai vezi așa ceva. Așa că, pregătește-te mental pentru ce urmează!

Cum să slăbești repede (1 kilogram pe zi)

Aici începem. Baza acestui regim de slăbit este foarte simplă. Ai nevoie de 2-3 ore zilnic i un control strict asupra alimentelor pe care le consumi. Amintește-ți că aceasta nu este nici cea mai ușoară metodă de slăbit în 2 zile, însă dă rezultate!

 1. Vei mânca o singură dată pe zi (nu intra în panică, prin voință vei depăși perioada de 10 zile).
 2. Vei face exerciții de două ori pe zi. Efortul cel mai mare este să faci prima serie de exerciții din zi, seria a doua este suplimentară. Asta te va ajuta să slăbești rapid, 1 kilogram sau chiar mai mult în fiecare zi.

De ce două serii de exerciții? De ce nu doar una, desfășurată pe o perioadă mai lungă de timp? Pentru că, atunci când terminăm exercițiile, metabolismul se accelerează preț de câteva ore, înainte de a reveni la normal. Așadar, dacă faci două serii scurte de exerciții (în loc de o singură serie mai lungă), vei slăbi mai repede.

Ceea ce este foarte important, pentru că, cu cât corpul tău se află mai mult în stare hipermetabolică,  cu atât mai multă energie și grăsime consumă.

Cum să slăbești rapid 1 kilogram pe zi. Exerciții

Nu știi ce exerciții să faci? Trebuie să le faci doar pe acestea:

 1. Să alergi
 2. Să faci flotări
 3. Să sari coarda

Alergatul. Dintre aceste trei exerciții fizice, cel mai important în această dietă pentru slăbit este alergatul. Găsește cea mai comodă pereche de încălțări pentru alergat și dă-i bice! Trebuie să alergi cam 90 de minute pe zi (da, poți parcurge în mers câteva porțiuni, dar important este să nu te oprești din mișcare). Ținta principală este să alergi. Dacă la început îți este prea greu să alergi, poți merge. Începe cu 5 kilometri (ideal este să parcurgi 15 kilometri).

Flotările. Nu trebuie incluse în aceeași serie cu alergatul. Lasă-le întotdeauna pentru cealaltă serie de exerciții fizice. Fă câte 3 seturi a câte X flotări (unde X este numărul maxim de flotări pe care le poți face).

Săritul coardei. Nu sări coarda în aceeași serie cu alergatul. De exemplu, dacă alergi dimineața, sari coarda seara. Programează-ți 5 seturi de X sărituri (din nou, X este numărul maxim de sărituri pe care pe poți face acum). Ar fi ideal să poți face 100 de sărituri în fiecare set.

Urmează acest regim de slăbit 10 zile (90 de minute de alergat, sărituri de coardă și flotări) și mănâncă la 2 ore după partida de alergat, o singură dată pe zi.

Dietă pentru slăbit 1 kilogram pe zi (10 kilograme în 10 zile)

Atunci când mănânci, nu mânca de parcă ar fi ultima ta masă! Forțează-te să te mulțumești doar cu o jumătate din porția ta normală. Este greu, dar poți s-o faci!

FOART UTIL: Dacă simți că foamea și oboseala te copleșesc, poți lua calciu și multivitamine pentru întărirea organismului.

Bea multă apă! Foarte multă! Nu ai cum să slăbești rapid fără să bei multă apă.

Fă-ți o fotografie (cu toate formele la vedere) și ține-o la îndemână (tipărește-o sau ține-o în telefon sau pe calculator). Important este să ai mereu în minte imaginea reală a corpului tău, asta te va motiva cel mai mult.

Aplică acești pași și vezi cum să slăbești rapid 10 kilograme în 10 zile. Cu perseverență, vei avea rezultate foarte bune. Iar cele 10 kilograme sunt greutatea minimă! Dacă aplici cu strictețe această dietă pentru slăbit, s-ar putea să scapi de 15 kilograme în 10 zile. Totuși, nu încerca să îți forțezi limitele.

Cum să slăbești repede 1 kilogram pe zi. Sfaturi

Din acest articol ai aflat cum să slăbești repede. Dacă ești de părere că poți urma această dietă pentru slăbit fără să faci eforturi supraomenești, adaugă și acești pași:

 1. Mănâncă 1-2 albușuri de ou la micul dejun (fără gălbenuș!) și un ceai fără zahăr.
 2. Ia multivitamine și calciu și suplimente de vitamina D (fără zahăr).

NU UITA: Consultă un medic înainte de a începe orice dietă pentru slăbit despre care crezi că îți solicită organismul.

Articol util? Dă-l mai departe!

3 comentarii la „Cum să slăbești rapid 10 kilograme (1 kg. pe zi, timp de 10 zile)”

 1. Am citit toate sfaturile si indrumarile si pot spune ca m-au ajutat foarte mult si m-au incurajat!
  Multumesc!!!Va multumesc foarte mult pentru indrumari!

  Răspunde

Lasă un comentariu