Cum să știi când e timpul să-ți schimbi sutienul: 5 semne revelatoare

Când vine vorba de a avea grijă de tine, este important să nu neglijezi micile detalii. Iar pentru o femeie, unul dintre cele mai importante detalii este, fără îndoială, alegerea sutienului. Cu toate acestea, vine un moment în care sutienul pe care îl porți de ani de zile nu mai este de ajuns.

1. Sutienul dvs. nu vi se mai potrivește

Unul dintre cele mai evidente semne că sutienul nu vă mai vine este atunci când observați că spatele sutienului nu vă mai vine. Partea din spate a sutienului este esențială pentru a vă determina mărimea. Dacă se întinde plat și îți îmbrățișează perfect corpul, înseamnă că porți mărimea potrivită. Dacă spatele sutienului este căzut, poate fi timpul să treceți la o altă mărime.

2. Corpul tău s-a schimbat

Corpul dumneavoastră se poate schimba din mai multe motive, inclusiv pierderea sau creșterea în greutate, sarcina, activitatea sportivă, medicamente noi sau alți factori. Toți acești factori pot afecta dimensiunea și forma sânilor, ceea ce înseamnă că sutienul dvs. actual ar putea să nu vi se mai potrivească. Dacă ați observat o schimbare la nivelul corpului dumneavoastră, ar putea fi momentul să vă măsurați mărimea sutienului.

3. Sutienul dvs. nu vă mai susține sânii în mod corespunzător

Un alt indiciu că sutienul dvs. nu vi se mai potrivește este atunci când observați că sânii nu mai stau cum trebuie. Dacă sânii par să vă alunece din cupă sau dacă cupa tinde să gâlgâie, probabil că sutienul dvs. este prea mare. Pe de altă parte, dacă sânii par să se revarsă și dacă decolteul taie curba naturală a sânilor tăi, sutienul tău este probabil prea mic.

4. Trebuie să ajustați în mod constant curelele

Bretelele sutienului joacă un rol esențial în susținerea sânilor. Dacă trebuie să ajustați în mod constant bretelele sau dacă acestea continuă să vă cadă de pe umeri, acest lucru ar putea indica faptul că sutienul dvs. nu mai este potrivit.

5. Între cupe nu vă mai atinge pielea

Zona dintre cupe, zona dintre cele două cupe ale sutienului, ar trebui să fie în contact intim cu pielea dumneavoastră. Dacă nu este cazul, înseamnă că cupele nu vă mai pot învălui sânii în mod corespunzător și că sutienul nu vă mai oferă susținerea de care aveți nevoie.

6. Sutienul tău este prea strâns sau prea larg

Dacă banda orizontală a sutienului este atât de strâmtă încât nu poți trece degetul pe sub ea, este un semn că sutienul este prea mic. În mod similar, dacă sutienul tău lasă urme de compresie pe piele, probabil că este prea strâmt.

7. Fixați sutienul cu ultimul cârlig

Atunci când cumpărați un sutien, nu ar trebui să alegeți niciodată un model pe care să îl puteți închide doar la ultimul cârlig. Acest lucru se datorează faptului că sutienul se va întinde în timp, iar dacă îl închideți deja la ultimul cârlig, nu veți putea să îl strângeți atunci când aveți nevoie.

8. Sutienul tău se mișcă pe parcursul zilei

Un sutien bine ajustat ar trebui să rămână la locul lui indiferent de modul în care vă mișcați. Dacă trebuie să vă reajustați în mod constant sutienul sau dacă simțiți că se mișcă pe parcursul zilei, ar putea fi un semn că nu mai este potrivit pentru dumneavoastră.

9. Sutienul tău nu îți mai acoperă sânii în mod corespunzător

Dacă sânii ies în afară de părțile laterale ale sutienului sau dacă banda de sub sâni creează umflături, este posibil ca sutienul să nu vi se mai potrivească.

10. Sutienul tău este vizibil sub hainele tale

Un ultim semn că sutienul nu ți se mai potrivește este atunci când îl poți vedea prin haine. Dacă cupele sunt vizibile sub tricou sau dacă sutienul tău creează cute sub bluza ta, ar putea fi timpul să îți schimbi sutienul.

În concluzie, este esențial să purtați un sutien care să se potrivească bine și să vă ofere susținerea de care aveți nevoie. Dacă ați observat oricare dintre aceste semne, poate că este timpul să vă actualizați garderoba de lenjerie intimă.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu