Fii în cea mai bună formă cu această dietă rapidă de slăbit 10 kilograme

Să dai jos din greutate poate fi un lucru dificil fără un plan de dietă sănătos, echilibrat şi bazat pe feluri de mâncare cu conţinut caloric redus. Pentru a da jos 10 kilograme într-o lună este nevoie de o mare motivaţie şi un control puternic asupra obiceiurilor tale alimentare. Dacă vei urma cu stricteţe această dietă rapidă de slăbit 10 kilograme, şi vei respecta cele 15 minute de mişcare matinală timp de 30 de zile, vei vedea diferenţa clare în ceea ce priveşte greutatea ta. Urmează acest plan de dietă (ziua 1 – ziua 30):

dieta rapida de slabit 10 kilograme

1. Micul dejun. Băuturi detoxifiante de dimineață care ajută la pierderea greutăţii (7:00 – 7:30 dimineața):

 • Băutură detoxifiantă de lămâie: bea un pahar de apă caldă amestecat cu suc proaspăt stors dintr-o jumătate de lămâie şi o lingură de miere (opţional) pentru curăţarea ficatului şi pentru pierdere în greutate.
 • Băutură detoxifiantă din oţet de mere: este o cale foarte eficientă de a detoxifia corpul şi de a jos rapid 10 kilograme. Adaugă o lingură de oţet de mere şi o jumătate de lingură de piper cayenne într-un pahar cu apă caldă şi bea dimineaţa.
 • Băutură detoxifiantă de castravete: o băutură detoxifiantă foarte benefică pentru cei cu probleme de aciditate şi hiperaciditate. Amestecă un castravetele decojit cu câteva frunze de mentă şi puțin ghimbir. Adaugă o jumătate de lingură de sare neagră şi bea.

2. Gustarea de dimineață (10:30 – 11:30 dimineața). Gustarea din mijlocul dimineţii îți va potoli foamea până la prânz şi te va ajuta să mănânci mai puţin. Reţetele de mai jos au sub 100 de calorii şi sunt de nepreţuit pentru o dietă rapidă de slăbit 10 kilograme:

 • Fructe: au un conţinut bogat de antioxidanţi, vitamine şi minerale care vă îmbunătăţesc imunitatea şi alungă foamea. Poți mânca oricare dintre aceste fructe: o banană întreagă mică (90 cal.), un măr mediu (80 cal.), o cană de papaya (55 cal.), o farfurie de pepene (46 cal.), o portocală mică întreagă (45 cal.), o jumătate de farfurie de struguri verzi (55 cal.).
 • Ciocolată caldă: Băutul unei ceşti mici de ciocolată caldă te poate ajuta să pierzi din greutate şi să ţii foamea la respect. Antioxidanţii puternici din ciocolată potolesc anxietatea şi îți taie până la 30% din pofta de mâncare.
diete rapide de slabit 10 kilograme - orez
Orezul brun poate fi o componentă benefică pentru o dietă rapidă de slăbit 10 kilograme

3. Prânzul (orele 12:30 – 14:00): toate reţetele pentru prânz au sub 300 de calorii. O poți alege pe oricare din lista de mai jos:

 • Supă de legume: conţine vitamine, antioxidanţi şi fibre. Un castron mare conţine în jur de 140 de calorii, dar, dacă nu vrei să prepari tu supa, există supe la plic, cu foarte puține calorii. Poți adăuga şi două felii de pâine neagră prăjită.
 • Sandwich cu ouă: poți mânca două felii de pâine cu cereale, umplute cu două albuşuri de ou, trei felii de ceapă, două felii de roşii şi o mână de frunze de salată proaspătă tăiată.
 • Orez brun şi salată:  orezul brun are multe beneficii în comparaţie cu orezul alb. Este bogat în fibre şi antioxidanţi care ajută la pierderea greutăţii. Poți mânca o jumătate de castron de orez maro şi un castron mic de salată verde pentru prânz.

4. Gustarea de seară (5:00 – 6:30 seara) : Iată două gustări care îți vor potoli foamea cu mai puţin de 100 de calorii, fapt foarte until atunci când cauți o dietă rapidă de slăbit 10 kilograme:

 • Ceai de lămâie şi pesmeţi de grâu: pesmeţii de grâu sunt mai sănătoşi decât biscuiţii. Doi pesmeţi de grâu conţin aproximativ 85 de calorii şi o ceaşcă de ceai de lămâie neîndulcit are numai 5 calorii.
 • Ou fiert tare şi ceai verde: o creştere a proteinelor seara poate să ajute la pierderea în greutate. Un ou fiert tare cu o ceaşcă de ceai verde neîndulcit conţin în jur de 85 de calorii.

5. Cina (8:00 – 9:30 seara): cina ar trebui să fie uşoară şi să conţină sub 250 de calorii.

 • Wrap cu legume din grâu integral făcut acasă: Wrap-urile vegetariene făcute din grâu integral sunt o formulă pentru cină care este delicioasă, sănătoasă şi cu puţine calorii, foarte folositoare pentru o dietă rapidă de slăbit 10 kilograme. Pentru umplere folosește varză, brânză cu conţinut redus de grăsimi, morcovi, ceapă, fasole boabe şi roşii.
 • Supă de pui cu tăieţei: un castron fierbinte de supă de pui cu tăieţei constituie o cină perfectă. Un castron de supă de pui cu tăieţei conţine în jur de 150 de calorii.
Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu