10 soluții excelente și la îndemână pentru o frumuseţe naturală

Există câteva modaltăţi simple de a fi mai frumoasă, fără să trebuiască să plătești o avere pentru acest lucru. Aceste remedii pentru o frumuseţe naturală sunt la îndemâna oricui:

  1. Tratament pentru păr din banană şi ou: dorești un păr mai strălucitor? Amestecă un ou şi o banană pisată. Aplică pasta groasă rezultată pe păr şi las-o timp de 10-30 de minute. Îndepărteaz-o prin spălare.
  2. Tratament hidratant pentru unghii: ține-ți unghiile în ulei de măsline timp de 5 minute.
  3. Mască simplă pentru faţă, din miere: mierea este un antibacterian natural şi o cale rapidă de a obţine piele moale şi foarte frumoasă. Mierea este un element indispensabil pentru o frumuseţe naturală. O dată pe săptămână, folosește aproximativ o lingură de miere neprocesată (nu produsele procesate care sunt vândute drept miere) şi întinde-o pe faţă. Las-o 5-10 minute şi apoi folosește apă caldă pentru a o îndepărta încet şi usucă-ți pielea.
  4. Şampon din oţet de mere: pentru cei care folosesc şampoane comerciale – pentru a ajuta la elminerea oricărei depuneri în păr, amestecă un sfert de ceaşcă de oţet organic de mere cu o ceaşcă de apă.

Uleiul de cocos este un bun remediu pentru frumuseţe naturală

frumuseţe naturală - ulei de cocs_com
Uleiul de cocos poate fi folosit la prepararea multor tratamente sănătoase pentru frumusețe

  1. Exfoliator de piele pentru genunchi şi coate: taie o portocală în jumătate şi freac-o de genunchi şi coate. Acest lucru ajută la înmuierea acestor zone dure.
  2. Curăţarea uşoară a corpului: amestecă în pondere de 2 la 1 ulei de măsline şi sare de mare pentru a obţine un amestec de curăţare a corpului rapid şi eficient. El ajută la îndepăratarea celulelor moarte din piele oferind o piele mai moale şi mai strălucitoare. Şi acest remediu de frumuseţe naturală este mult mai ieftin decât loţiunile de curăţare a corpului scumpe pe care le găsești în magazine.
  3. Tratament cu balsam de păr: vrei un păr foarte fin şi hidratat? Folosește ulei de cocos ca tratemnt cu balsam pentru păr şi scalp. Masează uleiul de cocos pe scalp şi apoi întinde-l pe păr. Lasă-l două ore şi apoi spală-l folosind şampon.
  4. Cremă de epilat fără toxine: Folosește ulei de cocos pentru picioare ca înlocuitor natural pentru crema de epilat.
  5. Îndepărtarea naturală a coşurilor: pune patru sau cinci picături de miere neprocesată pe o felie de lămâie. Apoi, freacă lămâia de faţă pentru un minut, insistând asupra zonelor cu probleme. Lasă amestecul să acţioneze pentru 5 minute şi îndepărtează cu apă rece. Ţine cont de faptul că citricele îți pot face pielea fotosensibilă, aşa că este mai bine să faci asta înainte de culcare mai degrabă decât înainte de a ieşi din casă.
  6. Periatul uscat pentru o piele mai bună: periatul uscat este un proces simplu de detoxifiere pentru corpul tău, fiind benefic pentru a obţine o frumuseţe naturală. Stimulează mai multe organe printr-un masaj uşor și ajută, de asemenea, sistemului limfatic. Periatul uscat elimină pielea moartă, întăreşte sistemul imunitar, poate să elimine celulita, stimulează hormonii şi o circulaţie mai bună. Şi, mai ales, este ieftin şi uşor.
Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu