Sfaturi de la experti ca sa nu mai atragi barbati nepotriviti

Dacă ați avut experiențe negative cu bărbații în trecut, s-ar putea să simțiți că sunteți menită să fiți singură. Dar există pași pe care îi puteți face pentru a rupe acest tipar. Experții sugerează că o stimă de sine scăzută poate duce la atragerea partenerilor nepotriviți.

A lua o pauză de la întâlniri și a lucra la construirea încrederii în sine poate ajuta la ruperea acestui ciclu. Pentru a înțelege mai bine ce căutați la un partener, psihologul Kelly Campbell recomandă să identificați calitățile pe care le doriți.

Făcând o listă cu 15 trăsături pe care le căutați la un partener, vă puteți clarifica nevoile și vă puteți găsi mai ușor un partener potrivit. Cu toate acestea, este important să nu vă stabiliți așteptări prea mari pentru a evita dezamăgirile. La fel de important este să știi ce calități nu îți dorești la un partener.

Fie că este vorba de aspectul fizic sau de moravuri, existența unor standarde vă poate ajuta să evitați perechile nepotrivite. Fiind clar cu privire la ceea ce vă doriți și stabilind limite, puteți crește șansele de a găsi o relație împlinită.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu