10 sfaturi utile pentru viață care îți vor face zilele mult mai ușoare

Uneori, pare că femeile trebuie să treacă prin mai multe stadii decât bărbaţii pentru a ţine pasul. Femeile au păr care are nevoie de aranjare, garderobe care trebuie călcate, şi multe alte diferite ritualuri de înfrumuseţare pentru care le place să își facă timp. De aceea, iată câteva sfaturi utile pentru viață, care – cu siguranță – îţi vor prinde bine.

Deşi mai toate femeile au stabilită o rutină de înfrumuseţare, există întotdeauna şi alte căi care îți pot face viața mai ușoară. Aici intervin aceste ponturi pentru frumuseţe. Mai jos sunt 20 din cele mai bune ponturi utile pentru frumuseţe pe care le-am putut găsi, care îți vor face garantat înfrumuseţarea un proces care consumă mult mai puţin timp.

Albirea dinţilor cu o coajă de banană este unul dintre cele mai bune sfaturi utile pentru viață.

 • Usucă-ţi părul cu un tricou în loc de prosop. Ţesătura de bumbac nu va cauza ruperea firelor de păr, şi apa din părul tău va fi absorbită mai repede.
 • Foloseşte fierul tău de călcat pentru a îndepărta cutele mici de pe cămaşa ta, când eşti în criză de timp. Acesta este unul dintre cele câteva sfaturi utile pentru viaţă care te ajută să câştigi timp.
 • Foloseşte un decapant de capse pentru a adăuga chei la inelul tău cu chei fără să-ţi lovești unghile.
 • Foloseşte o coajă de banană pentru a-ţi albi dinţii. Bonus: poţi să mănânci banana 🙂

Sfaturi utile pentru viață – Cum să îţi albeşti dinţii cu coajă de banană

 1. Ia o bucată de pe interiorul cojii de banană şi freac-o uşor de dinţii tăi pentru aproximativ două minute.
 2. Mineralele uimitoare din coajă, cum ar fi potasiul, magneziul şi manganul se absorb în dinţii tăi şi îi albesc.

Continuăm cu lista noastră de sfaturi utile pentru viață:

sfaturi utile pentru viață 2

 • Descămoşează-ţi puloverul cu o piatră ponce sau o lamă de care te poţi lipsi.
 • Ține cheile în pumn, printre degete, ca să te poţi apăra când mergi pe jos spre casă noaptea. Acesta este unul dintre cele câteva sfaturi utile pentru viaţă de care sperăm să nu ai nevoe niciodată.
 • Fă-ţi bagajele inteligent, punându-ţi pantofii într-o cască de duş. Aceasta va păstra restul lucrurilor tale curate cât timp călătoreşti.
 • Înnoieşte-ţi clamele de păr plictisitoare cu ojă sau lac de unghii.

sfaturi utile pentru viață
Protejează-ți mâinile folosind o unealtă de birotică pe care o ai mereu la îndemână
 • Depozitează clamele de păr şi alte bunătăţi mici cutii adorabile, pe care o poţi face singură din ambalajele goale ale unor cosmetice.
 • Fă ca noii tăi pantofi să ţi se potrivească în mai puţin de două minute. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai folositoare sfaturi utile pentru viaţă.
 • Pune-ţi şosete şi încalţă-te cu pantofii tăi noi. Ţinteşte cu uscătorul de păr zonele care te strâng pentru câteva secunde (mişcă-ţi şi întinde-ţi piciorul înăuntrul pantofului pentru beneficiu maxim). Ţine pantofii în picioare în timp ce se răcesc. Scoate şosetele şi testează pantofii. Ar trebui să fie potriviţi, dar, dacă ai nevoie de şi mai mult spaţiu, atunci repetă procesul.
Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu