Taylor Swift ii ataca dur pe Kanye West si Kim Kardashian: „Mizeria iese mereu afara”

Taylor Swift, cântăreața în vârstă de 33 de ani care a fost desemnată de TIME „Persoana anului 2023”, a vorbit recent într-un interviu despre conflictul cu Kanye West, care avea 43 de ani la acea vreme. Kanye, care era căsătorit cu Kim Kardashian, a scris un cântec care avea versuri vulgare despre Taylor.

El a susținut că Taylor și-a dat consimțământul pentru această referință, dar Taylor a negat. În replică, Kim a făcut publică o convorbire telefonică înregistrată între Kanye și Taylor, ceea ce i-a făcut pe unii oameni să se îndoiască de povestea lui Taylor.

Taylor a explicat că acest episod și reacția publicului au făcut-o să se simtă ca și cum cariera ei ar fi fost terminată și a doborât-o din punct de vedere psihologic. Ea a simțit că acțiunile lui Kim au fost menite să o discrediteze și a fost o perioadă foarte dificilă pentru ea.

Taylor chiar s-a mutat într-o țară străină și nu a ieșit din casă timp de un an. Se simțea speriată și avea probleme de încredere cu oamenii din viața ei. Chiar înainte de această dispută, Taylor trecea deja printr-un moment vulnerabil în cariera ei. Unii oameni credeau că a fost supraexpusă după albumul ei „1989”.

Ca răspuns la acest lucru, ea a lansat albumul „Reputation”, dar s-a confruntat cu reacții negative pentru acesta. Taylor a crezut că acest moment o va defini negativ pentru tot restul vieții ei. În ciuda acestor provocări, Taylor a învățat să se concentreze pe munca ei și să rămână fidelă ei însăși ca artistă.

Ea este recunoscătoare pentru fiecare moment în care poate crea muzică la acest nivel, deoarece acest lucru i-a fost răpit înainte. Abordarea lui Taylor acum este de a continua să facă ceea ce trebuie să facă, indiferent de lucrurile bune sau rele care se întâmplă.

De asemenea, ea a împărtășit că nu merită să pierzi timpul cu dușmanii, deoarece acțiunile lor vor dezvălui în cele din urmă adevărul. Aceasta a fost o referire clară la Kanye West și Kim Kardashian. Taylor a învățat să se ridice deasupra dramei și să continue să facă artă.

În concluzie, conflictul dintre Taylor Swift și Kanye West și Kim Kardashian a fost o perioadă dificilă pentru Taylor Swift, atât pe plan personal, cât și profesional. Ea s-a confruntat cu reacții negative, dar a învățat să rămână concentrată pe munca ei și să nu se lase distrasă de dușmanii ei. Taylor rămâne rezilientă și dedicată meseriei sale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu