Tratament pentru creșterea sânilor (foarte simplu de aplicat)

Sânii sunt una dintre cele mai atrăgătoare părți ale unei femei. Pe lângă faptul că fac o femeie să fie mai atrăgătoare, aceștia pot crește enorm încrederea unei femei şi stima de sine. Dacă te îngrijorează mărimea bustului tău, ai la îndemână diferite feluri de tratament pentru creșterea sânilor.

Deși motivele pentru care unele femei au sânii mici pot să varieze (de la factori genetici la diverse afecțiuni), majoritatea femeilor care vor să-și mărească sânii optează pentru chirurgie plastică.

Numai că, pe lângă faptul că este costisitoare, procedura de mărire a sânilor nu dă întotdeauna rezultate fructuoase și poate să lase efecte secundare permanente care pot fi dăunătoare.

Sânii pot crește prin masarea lor regulată

Există metode mai simple și mai naturale de a ajunge la mărimea dorită. Iată câteva idei excelente pe care le poți încerca la tine acasă. Ar putea să dureze o vreme până când aceste remedii vor da rezultate. Dar poți fi sigură că rezultatele finale vor fi eficiente, și nu vor exista deloc efecte secundare!

Masarea regulată a sânilor este considerat un bun tratament pentru creșterea sânilor, unul dintre cele mai bune remedii pe care le poți aplica acasă pentru a-ți crește în mod natural mărimea sânilor. Un masaj regulat al sânilor, de aproximativ 30 de minute în fiecare zi, poate să crească volumul pieptului tău cu o mărime de sutien în numai o lună!

Exerciții care constituie un tratament pentru creșterea sânilor

Masarea sânilor ar crește circulația sângelui, precum și curgerea către sâni a  fitoestrogenilor (hormoni instrumentali în creșterea sânilor) care se găsesc în fluxul sanguin.

Masarea regulată a sânilor ar stimula, de asemenea, creșterea producției de prolactină, un hormon care are efect de mărire a sânilor. Iată alte remedii de creștere a mărimii sânilor:

Există mai multe exerciţii pentru creşterea sânilor. Anumite exerciții pot să aibă ca țintă mușchii pieptului și să-i ajute să crească, mărindu-ți astfel sânii în mod eficient (și natural). Următoarele exerciții pot fi făcute la tine acasă și nu reprezintă un efort mare pentru corp.

1. Apăsarea la perete pentru creșterea sânilor

tratament pentru cresterea sanilor - apasarea la perete
Apăsarea la perete

Iată un tratament de creștere a sânilor la îndemâna tuturor. Stai în picioare cu fața la perete (la distanță de un braț de el). Pune-ți palmele pe perete și apasă pe el fără să-ți îndoi coatele. Aceste exerciții sunt un fel de flotări ușoare făcute în picioare, contra unui zid.

Continuă să apeși pentru aproximativ zece secunde și ia o pauză. Repetă exercițiul de aproximativ 20 de ori dimineața și de încă 20 de ori seara pentru a obține rezultatele dorite.

2. Balansarea braţelor pentru un bust mai mare

tratament pentru cresterea sanilor - balansarea bratelor
Balansarea brațelor

Stai în picioare cu brațele pe lângă tine. Balansează-ți ambele brațe în direcția ceasului de 10-15 ori. Ia o mică pauză (aproximativ 5 secunde) și apoi balansează-ți brațele în direcția opusă direcției ceasului de 10-15 ori. Repetă acest exercițiu timp de 10 minute la intervale regulate de-a lungul zilei pentru a-ți crește mărimea sânilor în mod eficient într-o scurtă durată de timp.

3. Treburile casnice

tratament pentru cresterea sanilor - treburile casnice
Rezolvarea treburilor casnice poate ajuta la creșterea sânilor

Acest tratament de creștere a sânilor este la îndemâna oricui. Folosirea obiectelor electronice pentru a face treburile casnice a lăsat femeile cu corpuri nesănătoase, cărora le lipsește exercițiul fizic. Una dintre cele mai bune căi de a crește în mod natural mărimea sânilor ar fi să faci manual acele treburi care cer multe mișcări ale brațelor. Un exemplu excelent ar fi datul pe răzătoare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu