Viata de dinainte de a fi Printesa: Un video cu Kate Middleton la 20 de ani a devenit viral pe TikTok, dupa ziua ei de nastere

Un videoclip care prezintă fotografii cu Kate înainte de a deveni membră a familiei regale a câștigat popularitate pe TikTok. Videoclipul, care a fost postat inițial pe 30 martie 2023, pe contul @jusst_tiktokss creat de un fan, a devenit viral de ziua de naștere a lui Kate.

Videoclipul o prezintă pe prințesă la diverse petreceri la care a participat la începutul anilor 20, în unele dintre imagini apărând și prințul William. Videoclipul prezintă un montaj foto în care Kate se distrează la petreceri, dansează și râde înainte de a se alătura familiei regale.

Cântecul de fundal este o versiune a piesei „Gimme!” de la ABBA. Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)”.

Fotografiile surprind diferite momente din viața lui Kate înainte de a deveni prințesă, printre care se numără o ținută cu paiete pe bancheta din spate a unei mașini, dansând cu William într-un club și mergând la o petrecere de caritate cu sora ei, Pippa.

Ultima fotografie o arată pe Kate purtând o ținută casual cu cizme Ugg, ieșind dintr-un magazin în timp ce vorbește la telefon. Fanii prințesei și ai cuplului regal au lăsat numeroase comentarii în care și-au exprimat admirația pentru videoclip.

Unele comentarii subliniază că acestea au fost „cele mai frumoase zile” din viața lor, așa cum mulți oameni trăiesc în timpul anilor de facultate. Kate și prințul William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrew din Scoția și au format un cuplu timp de aproape un deceniu înainte de a se logodi în Kenya, în 2010. Ei s-au căsătorit în aprilie 2011.

Potrivit lui Kate, le-a luat ceva timp să se cunoască, în parte pentru că ea era foarte timidă. Acesta nu este primul videoclip cu Kate și William care devine viral pe TikTok.

În luna noiembrie a anului trecut, un fan al cuplului a postat un videoclip care prezintă câteva momente de tandrețe între cei doi, inclusiv apariția lor la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, la Londra, în mai 2022.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu