6 exerciții pentru creșterea sânilor, pe care le poți face acasă

Știai că există exerciții pentru creșterea sânilor? Majoritatea femeilor sunt nemulțumite de mărimea sânilor lor. Unele aleg să treacă printr-o operație chirurgicală de mărire a sânilor pentru a obține niște sâni obraznici, care arată bine. Aceasta este calea cea mai rapidă. Dar nu este și cea naturală.

Din fericire, operația chirurgicală nu este singura cale de a-ți mări sânii. Există exerciții pentru creșterea sânilor sau alte tratamente pe care le poți aplica acasă! În acest articol, îți vom arăta niște exerciții pentru creșterea sânilor, posturi simple, pe care le poți face acasă. Dacă le faci zilnic, vei putea să vezi și să simți diferența.

E nevoie de perseverență pentru aceste exerciții pentru creșterea sânilor

Prin ce modalitate cresc exercițiile fizice mărimea sânilor? Exercițiile pentru creșterea sânilor îți forțează pieptul să se dezvolte. Acesta, deoarece exercițiile pe care le faci ajută la dezvoltarea mușchilor pectorali, precum și a țesutului glandular și gras din sânii tăi.

Când faci aceste exerciții pentru creșterea sânilor, îți lucrezi toți mușchii din zona pieptului. Acest lucru îți va mări și îți va tonifia sânii. Există foarte multe tipuri de exerciții pe care le poți găsi pe internet. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să faci exercițiile potrivite.

Iată șase tipuri de exerciții de mărire a sânilor care funcționează cu adevărat:

  • Flotări normale. Flotările sunt calea cea mai tradițională de a-ți lucra zona pieptului. Pune ambele palme pe podea și sprijină-ți picioarele pe vârfuri. Lasă-te în jos prin îndoirea coatelor, apoi împinge-te din nou în sus. Dacă ți se pare prea dificil să stai pe vârfuri, poți îngenunchea în timp ce faci acest exercițiu.

exerciții pentru creșterea sânilor

  • Flotări la perete. Acesta este cel mai ușor dintre exerciții. Ideea este asemănătoare cu cea din flotările normale. Numai că te împingi în perete în loc de podea. Poziționează-ți picioarele departe de perete. Apoi, pune-ți palmele pe perete și îndoaie coatele, ca în cazul flotărilor simple.

exerciții pentru creșterea sânilor

  • Exerciții cu gantere. Vei avea nevoie de gantere pentru acest exercițiu. Întinde-te pe spate. În timp ce ții strâns în mână ganterele, ridică-ți ambele brațe deasupra ta. Ele trebuie să se întâlnească deasupra pieptului tău. Repetă.

exerciții pentru creșterea sânilor

  • Exerciții inverse cu gantere. Exercițiile inverse sunt similare cu cele normale. Totuși, ele sunt mai dificile. Aceasta, pentru că vei sta cu fața spre podea în loc să stai pe spate. Așează-te cu fața în jos pe o bancă sau pe o „bilă elvețiană”, dacă ai așa ceva. Ridică-ți brațele întinse, în timp ce ții ganterele în mâini, îndepărtându-le de podea. Apoi repetă.

exerciții pentru creșterea sânilor

  • Tracțiuni pentru piept. Tracțiunile pentru piept îți vor lucra mușchii pieptului și tricepsul. Le poți face folosind o bancă sau marginea unui scaun. O altă metodă simplă este să stai pe podea cu genunchii îndreptați în sus și palmele puse pe podea, în spatele tău. Apoi lasă-te în jos prin îndoirea coatelor. Înainte de a atinge pământul, împinge-te înapoi în sus.

exerciții pentru creșterea sânilor

  • Flotări cu picioarele ridicate. Acest exercițiu nu va fi ușor, dar el îți lucrează la maximum mușchii pectorali. Cu palmele puse pe podea, ridică-ți picioarele folosind marginea unei canapele sau o „bilă elvețiană”. În funcție de dificultatea la care faci față, ridică picioarele tot mai sus, dacă reziști. Coboară-te încet către podea, apoi împinge-te din nou în sus.

exerciții pentru creșterea sânilor

Pentru a fi cât mai eficiente, fă aceste exerciții pentru creșterea sânilor încet și aplicat, în fiecare zi. Creșterea sânilor prin practicarea exercițiilor fizice chiar funcționează. În același timp, îți vei tonifia corpul. Totuși, precum multe alte lucruri bune în viață, nici acestea nu se vor întâmpla peste noapte. Vei avea nevoie de multă perseverență și disciplină ca să faci exercițiile în fiecare zi.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu