8 secrete de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară

De la măsuri de bază (folosește cremă antisolar în fiecare zi), până la lucruri pe care nu trebuie să le faci (evită să storci coşurile), precum şi secrete obscure (curăţare cu bere şi oţet), îți prezentăm câteva secrete de frumuseţe care îți vor face viaţa mai frumoasă.

  • Îngheață creionul dermatograf: creionul se sfărâmă mereu când încerci să îl aplici? Îți recomandăm să-l lași în frigider timp de 15 minute înainte de a te machia. Ar trebui ca apoi să alunece fără probleme pe linia genelor.
  • Epilează-te cu balsam: dacă nu mai ai cremă de epilat, aplică pe picioare balsam în loc de săpun. Acesta este unul dintre cele mai eficace secrete de frumuseţe. Balsamul vă înmuia părul de pe picioare, făcând epilatul mai uşor (şi apoi pielea va fi foarte mătăsoasă).
  • Clătește-ți părul cu bere sau oţet: clătirea părului cu bere ajută la redarea umidităţii părului, în timp ce oţetul îi va conferi strălucire. Scufundă-ți părul în oricare dintre aceste două lichide (nu în acelaşi timp) pentru câteva minute, apoi clătește cu apă rece.

Cartofii cruzi ascund câteva secrete de frumuseţe surprinzătoare

secrete de frumusețe
Lasă creionul dermatograf în frigider timp de 15 minute înainte de a te machia. Ar trebui ca apoi să alunece fără probleme pe linia genelor.

  • Folosește cuburi de gheaţă pentru a combate grăsimea, acneea şi ridurile: se recomandă masarea unui cub de gheaţă pe faţă, până când bucata se topeşte. Fă acest lucru în fiecare seară înainte de culcare şi ţine sub control celulele grase, acneea şi ridurile.
  • Fă astfel încât manichiura să dureze mai mult: înainte de a aplica oja de unghii, şterge unchile cu o substanţă de curăţat bazată pe acetonă. Curăţarea mizeriei în exces, a grăsimii sau a umidităţii de pe unghii va face ca oja să aibă aderenţa potrivită.
  • Aplică puțină cremă antisolar în fiecare zi, fie că plouă sau este soare. Chiar şi atunci când afară este înnorat. Potrivit studiilor, 80% din razele ultraviolete ale soarelui trec prin nori.
  • Folosește cartofi cruzi pentru ochi: unii dermatologi recomandă folosirea feliilor de cartof crud pentru alinarea ochilor. Feliile de cartof sunt astringente, ceea ce înseamnă că ajută la descreşterea retenţiei de apă şi, de asemenea, conţin enzima catalază care ajută la deschiderea la culoare a liniilor negre de sub ochi. Mai întâi, spală şi decojește un cartof. Taie două felii şi pune una pe fiecare ochi pentru zece minute. Întinde-te, relaxează-te0 şi lasă cartoful să-şi facă treaba. Clătește uşor zona ochilor cu apă călduţă când ai terminat.
  • Pasta de dinţi îndepărtează coşurile: ai mai auzit acest lucru înainte – nu îți stoarce coşurile! Iată unul dintre cele mai cunoscute secrete de frumuseţe. Aplică puţină pastă de dinţi pe un coş înainte de culcare şi îndepărteaz-o cu apă călduţă când te trezești dimineaţa. Pasta de dinţi extrage impurităţiile din porii murdari şi usucă pielea, ceea ce micşorează coşul. Optează pentru paste de dinţi organice în loc de paste de dinţi cu gel, care nu funcţionează la fel de bine.
Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu